Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

Световъртеж

  • 1 977
  • 4
Пиете ли някакви витамини и желязо като кърмите?
Не ми остава време да си изследвам хемоглобина след раждането т.е. няма кой да гледа бебчо, за да отида до болницата, а не ми се ходи с него. Обаче вече се виждам в чудо!!! Миналите месеци ми се виеше свят от време на време, а последната седмица всеки ден. Пия много течности. Кръвното ми налягане е около 110/80. Преди забременяването си бях с анемия, но не съм имала такъв световъртеж. Чудя се дали преди да пусна изследваният,а да пия желязо. Майка ми мисли, че съм изтощена, защото вече 5 месеца се кърмим и денем и нощем. Имали ли сте такива проблеми?
Виж целия пост
# 1
Преди да пиеш желязо, по-добре пусни изследвания. За световъртежа се консултирай с лекар. Може да е от нещо друго.
Виж целия пост
# 2
И аз бих те посаветвала същото като sunny_zt.Недей на своя глава да пиеш нищо,още повече че кърмиш.
Хапвай повече плодове и зеленчуци,и пии витамини Матерна.На мен Матерната не ми понесе още през бременноста и затова пия таблетки бирена мая.Това пак са комплекс витамини,съвместими с кърменето.
Виж целия пост
# 3
Не взимай нищо преди да си пуснала изследване! Трябва да има поне 10 дневен интервал от последния прием на желязо, за да не ти излязат погрешни резултати. Искай да ти изследват и ЖСК /желязосвързващ капацитет/. При начална анемия още когато желязото е в норма, ЖСК започва да се повишава и това доказва начална форма на железен дефицит.
Виж целия пост
# 4
Ох, и аз съм така вече 10 месеца. Все ми е шемет. И изследвания си правих, доктора каза, че са като на космонавт. Успокои ме, че като спря да кърмя и ще се оправя. Обаче ми каза, че за сега не било хубаво да пия витамини, а като спря да кърмя да отида да ми предпише витамини.
Виж целия пост

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия