Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

Априлски бебета - тема 5

  • 13 309
  • 455
# 435
Много са ви хубави тортите. Аз май не смея да поръчам и мисля да измайсторя някаква в къщи. Ще декорирам с нещо отгоре и се надявам да се получи хубава. Ще снимам и покажа, Мишо е на 14-ти.
За подарък поръчаме баланс колело, иначе и в нас е мазало от всякакви играчки и с почти нищо не се играе. И той и батко му са много презадоволени, нищо не оценяват и много ме е яд (ама само ние сме си виновни, че така сме ги научили).

Нашата торта също е домашна на един познат майка му я направи и сме много доволни от резултата макар и в домашна обстановка! Имам един въпрос ... Къде държите книжките на децата и как сте органи зорали детската стая като цяло ?
 


Ето я нашата! Само не ми харесва този диван ,че е там ,ама за сега върши работа .Понякога лягам там да съм при него ,ако му има нещо.
Виж целия пост
# 436
Детска в момента нямаме спим тричките в спалнята. Бебето спи ту при нас ту в кошатата. Имаме една стая дрешник която мислим да направим детска в момента е частичен ремонт. Честно казано откакто бях бременна с априлчето постоянно сме в ремонт. Първо спалня коридор баня хол дрешника. 🤦‍♀️
Виж целия пост
# 437
ЛЕЛЕ, каква подредена стая, браво!
Нашата детска е просторна, светла, с малко неща, така я почиствам по-лесно и бързо всеки ден.
Виж целия пост
# 438
Добро утро, мина вчера РД на Мишко. Обещах да покажа домашната торта, стана много вкусна:
Виж целия пост
# 439
Много красива торта, браво.
Виж целия пост
# 440
Здравейте момичета, аз нещо се обатачих. Другия месец трябва да подадем документи за детски нали?
Виж целия пост
# 441
Да така е днес сложихме ваксина на малката и вземах бележките за социалните.
Виж целия пост
# 442
Да така е днес сложихме ваксина на малката и вземах бележките за социалните.

Каква ваксина има сега? Аз съвсем се изгубих с тоя вирус. На голямата знам, че също тази година трябва да се слага ваксина. Но за малкия нещо съм проспала.
Иначе детски не взимам и не знам каква е процедурата.
Виж целия пост
# 443
Ваксина на малката (бебето) не на каката !
Виж целия пост
# 444
Здравейте! Не съм писала отдавна. Иван навърши две годинки на 05.04 поръчах малка торта и украсата направих сама

Искам да питам как се развиват вашите мъници говорно. Моя има няколко думички, които казва добре имитира животни, но понегов си начин
Няма обръщение към мен или към когото и да било друг. Преди да на върши годинка казваше мама, баба, тати, куче и тн, но докато прохождаше млъкна спря да говори. Иначе разбира апсолютно всичко, изпълнява команди, показва на колко е години, каде е коремчето, нослето, ушите и тн. Личната ме уверява, че всичко е на ред при момчетата било така да съм го оставяла да е по самостоятелен, да не съм му угаждала, да се правя че не го разбирам. Правя всичко, което ми каза, но нямаме напредък и решихме заедно с личната, че ще направим консултация с невролог само да премине пандемията. Леко съм претеснена на моменти и повечко, та има ли и други като нас 😊
Виж целия пост
# 445
Сигурна съм, че няма проблем, не се тревожи, за собствено спокойствие направете консултацията. И моят син е долу - горе по същият начин.
Виж целия пост
# 446
При всички е индивидуално. Моят син казва доста думи. Знае мама,татко,баба,
дядо и леля като обръщение. Имитира и звуци на няколко животни. Броим до 10.
Не се притеснявай,но за успокоени си направете консултация.
Виж целия пост
# 447
Говори почти като възрастен задава въпроси отговаря казва какво иска. Всеки ден научава нови думи, брои до 10 откакто беше на година и половина.
Виж целия пост
# 448
Говори със сложни изречения.
НЕ ВСИЧКИ ДУМИ ги артикулира ясно и правилно, но това не е пречка да дърдори.
Опитва се да се справя с "мене, тебе, моя".
Влязохме в много срамежлив период.
Виж целия пост
# 449
Моят син не говори, роден е на същата дата. Показва на колко е години, колко голям ще порасне, дава целувка, имитира куче и коте. Казва "Аия" на котката ни, чието име е Ария. И това е. Засега не съм притеснена. Разбира всичко, затова не смятам, че има проблем.
Виж целия пост

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия