Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

Лесно отслабване?

  • 690
  • 5
Имам въпрос. Аз не съм от най-спортните личности. Търся си лесен, бърз и ефикасен начин за отслабване. Има ли някакъв спорт или уред, който ще ми помогне. Също така, аз ползвам един уред наречен crazy fit той е машина на която се качваш и те клти силно, той полезен ли е и може ли да ми навреди нещо?
Виж целия пост
# 1
И аз го търся този начин за лесно отслабване.  Без да влагам усилия, да си слабея.  Joy
Виж целия пост
# 2
Ако имаше такъв начин дали щеше да има дебели хора по света?  Joy
Няма отслабване без усилия. Без спорт може да се отслабне, да. Макар и да не го препоръчвам, но може. Но основното е ограниченията в храненето.
Виж целия пост
# 3
Съгласна съм със Савина. Аз отслабнах трайно, без възвръщане на килограми (дори след бременност), като наблегнах на храненето. Преди това ходих на фитнес по 3-4 пъти седмично, имах активно ежедневие, но ядях всичко, което исках и не мърдах. Общо взето е 80 на 20 % - хранене към спорт.
Виж целия пост
# 4
Моят начин да си поддържам трглото едно и също вече над 15 години е кардио.Всеки ден тичам по 5 км (само през цикъла се въздържам).Храня се почти само с домашна готвена храна,като не преяждам.Една купа супа с филия хляб и малко плод за десерт-това ми е менюто.
Виж целия пост
# 5
Лесно май няма - хранителен режим + някакъв спорт.
Само едното обикновено не е достатъчно.
Виж целия пост

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия