Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

Ветеринар за котарак

  • 180
  • 7
Знам, че има теми за котки, но не мога да изчета всичко, за да отсея актуалното.
Ако може да ми препоръчате ветеринар, който умее да лекува зъбни проблеми без да навреди на котето ми. Ако е в района на Люлин ще е супер, че сме трудни на пътуване.
Иначе за сега знам едни ветеринари в 7 част - зад грийн центъра, които добре подстригват и ваксинират, но не знам за проблемни венци и зъби как са. Ако може мнение и за тях по този въпрос. Благодаря предварително!
Виж целия пост
# 1
В Люлин 10 вет клиника Орион. Не знам вет дали се занимава със зъбни проблеми, но ако не се занимава, няма да те излъже. Той
е вет на всичките ми животинки от 15 години и съм безкрайно доволна. Изключително внимателен доктор и човек.
http://mob.veterinarnaklinika.net/
Виж целия пост
# 2
Дайс, какви са ти били/са животинките и с какви проблеми сте ходили там? Кой доктор какво е лекувал и как?


И ние ходим там, но мнението ми е 50:50. На Кънев не му пука за нас, важни са парите и печалбата му. От моя старец пари няма да изкарва дълго.
Пейчева ни е взела присърце но е млада, няма опит.

Ходим и при Велев, зад Била България. След неговите инжекции с антибиотик моя старец живна.

Още не знам къде е истината е кой доктор е нашия.


И аз предпочитам клиника наблизо, но това вече не ми е фактор. Важното е доктора да помага и отношението му към нашия проблем.

При нужда котка може да се вози в клетка в градския транспорт въпреки стреса.

Масово във всички клиники се правят кастрации, рутинно е. За други проблеми се търси читав доктор.

Виж целия пост
# 3
В първи пост на котешката тема има телефона на стоматолог. Ние обаче го ползвахме за пломбиране на зъб. Работи в 2-3 клиники и е като на повикване. Май има някаква преносима апаратура. Открихме го чрез клиника Нова в Младост, но като разбра, че живеем в центъра, предложи да се видим в Байвет зад хотел Родина. Но все пак пломбирането на зъб не е нещо много популярно. За възпалени венци, почистване на зъбен камък и подобни със сигурност се занимават и други доктори.
Виж целия пост
# 4
Зуки, за кучета и котки. Кънев ми е лекувал куче с парвовироза, котка, нахапана от плъх, усложнения след кастрация и тн. Аз съм с прекрасни впечатления от него. Съжалявам, че при теб не е така. Идвал е в клиниката по спешност в неделя вечер, за да види животинката, докато други, уж работещи в неделя, дори не си вдигнаха телефоните.
Успех!
Виж целия пост
# 5
Д-р Милко Петров, Виа Вет Медика - център. Намира се недалеч от Александър Невски, в една уличка зад сградата на общината. Много добре се грижи за котаракът ни. Преди половин година му маха зъбен камък след кратко и ефективно лечение. От направените изследвания зарадо упойката установи някои физиологични проблеми и се погрижи и за тях.
Виж целия пост
# 6
При нужда котка може да се вози в клетка в градския транспорт въпреки стреса.
Аз знам, че може. И така съм го водила. И с такси съм го водила, и пеша сме ходили. И въпреки късото разстояние и превоза той изплезва език, повръща и получава сърцебиене. Да не казвам така и така скубещата му се козина как за има-няма 15 мин. пада като за цял ден. Важен е лекаря, така е. Ще го мъкна, ако намеря свестен. Просто,ако е близо, ще ни е рахат, ако не - здраве да е, ние пак ще го посетим.
Виж целия пост
# 7
Нямам опит с котки, зъбен камък сме почиствали на двете кучета.
Кабинетът е този:
http://vetstarclinic.com
За по-тривиални неща ходим там или при д-р Кънев. За сериозни проблеми сме в друга клиника.
Виж целия пост

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия