Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

Отвъд ограниченията

  • 2 426
  • 10
Водещият на "Отвъд ограниченията" Емил Иванов се среща с Том Кембъл! Един изключителен учен-физик, който ще представи своята "Теория на всичко" в изключително интересно и вълнуващо 6-часово интервю с Емил Иванов. Възможно ли е да живеем във виртуална реалност? Какви са доказателствата за това? Как се прилага тази теория в ежедневието ни, в любовта, на работното място? Къде се преплитат физиката, виртуалната реалност и астрологията, дори паранормалните явления? Всички тези, а и още въпроси, ще намерят своя отговор в епизодите на "Отвъд ограниченията", които ще се публикуват във форума всяка сряда.


Гледайте всички епизоди:
Интервю с Том Кембъл. Част 1
Интервю с Том Кембъл. Част 2
Интервю с Том Кембъл. Част 3
Интервю с Том Кембъл. Част 4
Интервю с Том Кембъл. Част 5
Интервю с Том Кембъл. Част 6
Интервю с Краси Георгиев
Интервю с Владимир Павлов
Интервю с Пракаш Чандра
Интервю с Иво Евгениев
Интервю с Клаудия Дакак
Виж целия пост
# 1


Гледайте първа част от интервюто с Том Кембъл ТУК.
Виж целия пост
# 2


Гледайте втора част от интервюто с Том Кембъл ТУК.
Виж целия пост
# 3


Гледайте трета част от интервюто с Том Кембъл ТУК.
Виж целия пост
# 4


Гледайте четвърта част от интервюто с Том Кембъл ТУК.
Виж целия пост
# 5


Гледайте пета част от интервюто с Том Кембъл ТУК.
Виж целия пост
# 6


Гледайте шеста част от интервюто с Том Кембъл ТУК.
Виж целия пост
# 7


Водещият Емил Иванов кани в студиото си ултрамаратонецът и единственият българин, преминал през най-тежките терени за бегачи, Краси Георгиев. Какво го мотивира? Къде е започнал пътят му? Как е успял да премине отвъд собствените си ограничения? Вижте в интервюто!

Гледайте видеото ТУК.
Виж целия пост
# 8


Този път Емил Иванов е поканил за свой гост най-известният йога учител в България. Пракаш Чандра е роден в хималайската част на Индия и е запален по йога от 5-годишен. Освен преподавател, той е и духовен наставник. Разберете повече за този мистичен човек в поредния епизод на "Отвъд ограниченията".

Гледайте видеото ТУК.
Виж целия пост
# 9


В този епизод, водещият Емил Иванов разговаря с опитния инвеститор и предприемач Иво Евгениев. Той е основател и директор на "Рослин Капитал партнърс", които инвестират в недвижими имоти, софтуер и храни, както и член на борда на директорите на организация, която подкрепя крупните предприемачи. Вижте пътят на неговия успех в интервюто.

Гледайте видеото ТУК.
Виж целия пост
# 10


Запознайте се с Клаудия Дакак.
Тя идва от далечно Мексико, за да запознае Емил Иванов и неговите зрители със своята дълбока личноста трансформация. След нея, тя се посвещава на двете си големи страсти - пътуването и печенето. Оттогава насам е посетила цели 119 държави! Чуйте за пътят, който е изминала в житейски план, както и за гуруто, който е променил изцяло живота ѝ.

Гледайте видеото ТУК.
Виж целия пост

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия