Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

Адри споделя

  • 3 397
  • 11
Запознайте се с Адри. Адри е майка на двама сладури и съпруга, а освен това и главен редактор във форума BG-Mamma, блогър, влогър и инстаграм инфлуенсър.
Адри умее да търси отговори на въпросите, от които се вълнуваме днес - от това кои са най-добрите продукти за красота до това как да бъдем по-здрави и да водим по-добър начин на живот, от това как да се справяме с малките проблеми, пред които всеки родител се изправя в ежедневието си, до това как да получим конкретни насоки и препоръки от специалисти.

Гледайте всички епизоди от поредицата:
Пилотен епизод. Част 1
Пилотен епизод. Част 2
Как може таткото да бъде полезен на бременната си половинка
Как да поддържа форма бъдещата майка
Как се чувстват бременните от перфектните снимки онлайн?
Безопасни ли са ваксините. Част 1
Безопасни ли са ваксините. Част 2
Мъжът между чука и наковалнята
Как да обезопасим дома за бебета и малки деца
Създава ли Instagram погрешна представа за бременността
Сексуалното възпитание на децата. Част 1
Виж целия пост
# 1


Гледайте първа част от пилотния епизод на "Адри споделя" ТУК.
Виж целия пост
# 2


Запознайте се с първите гости на Адри и научете някои от темите, които ще бъдат обсъдени в предстоящите епизоди.
Гледайте втора част от пилотния епизод на "Адри споделя" ТУК.
Виж целия пост
# 3


Станете част от този изключително забавен, но и смислен разговор между Адри и Ася Демирева от училище за родители "Слънчогледи". В него ще научите как таткото да бъде най-полезен за своята жена в най-магическия период за едно семейство - бременността.

Гледайте видеото ТУК.
Виж целия пост
# 4


Чуйте какво ще сподели с Адри Диляна Костова по отношение на бременните жени, които искат да поддържат форма. Персонален инструктор, специалист по пилатес и нутриционист, Диляна дава чудесна гледна точка за това как да не прекаляваме в нито едно отношение с цел да запазим тялото си по време на бременност.

Гледайте видеото ТУК.
Виж целия пост
# 5


Бъдете в компанията на Адри и Ети, по-разпознаваема като Антоанет Пепе. Блогър, влогър и майка на две момиченца, Ети има какво да каже по темата за перфектната онлайн визия. Дали бременните жени могат да загубят самочувствието си в дигиталната среда от перфектни профили и снимки?

Гледайте видеото ТУК.
Виж целия пост
# 6


Както всяка бъдеща майка, Поли от блога PolinaSofia има своите чудения по въпроса с ваксините. Ето кои са нейните притеснения и какво споделя тя за своята бременност пред Адри.

Гледайте видеото ТУК
Виж целия пост
# 7


Кои са рисковете при ваксинация и кои при отказ от такава. При кой от двата случая е по-голям? За кои хора са важни колективният имунитет и колективната отговорност? Как да вземем наистина информирано решение за детето си? На тези и други въпроси отговаря д-р Бояна Петкова.

Гледайте видеото ТУК
Виж целия пост
# 8


Едно забавно блиц интервю за мъжката гледна точка в отношенията между снаха и свекърва. Каква е ролята на мъжа в тези отношения и чувства ли се той между чука и наковалнята.

Гледайте видеото ТУК.
Виж целия пост
# 9


Защо е важно да обезопасяваме с различни материали дома си за бебетата и малките деца. Неприятната, но поучителна история на Десислава Ангелова.

Гледайте видеото ТУК.
Виж целия пост
# 10


Създава ли Инстаграм погрешна представа за бременността? Един разговор с Полина Билоконна, още позната като Polina Sofia.

Гледайте видеото ТУК
Виж целия пост
# 11


По тази деликатна, но и задължителна тема, която напоследък получава все по-широк обществен отзвук, Адри разговаря с Тяна Пресолска. Тяна е чудесен пример за разкрепостен родител на цели 3 деца - 1 момче и 2 момичета. Как тя се оправя у дома с неудобните въпроси от страна на мъниците и каква е нейната философия по темата със сексуалното възпитание при децата? Вижте в интервюто. Междувременно споделете и вашата гледна точка по темата. Кога е добре да започнем да говорим на децата за интимните въпроси? Трябва ли да се държим по свободно в контекста на тези разговори и доколкото влияе това на развитието на децата?

Гледайте видеото ТУК.
Виж целия пост

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия