Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

Поръчки от сайта на Tarte

  • 304
  • 4
Моля дами, тези от вас, които са правили поръчки от официалният сайт на Tarte - можете ли да дадете информация как стоят нещата? Има ли ходене по митници, разиграване и превръща ли се получаването на поръчката в наказание:) Благодаря на всички отзовали се!
Виж целия пост
# 1
Tarte официално не продават в Европа. Ако поръчаш през сайта трябва да плащаш мито и скъпа доставка. От скоро в Англия някои сайтове предлагат техни продукти. Виж в английския Амазон там има някои неща.
Виж целия пост
# 2
Редовно поръчвам. Цената, която виждаш е с всичко включено /ддс и евентуално мито/. Пратките ми пристигат директно на адрес.
Виж целия пост
# 3
Много благодаря! Все не смея да поръчам, че не ми се занимава с митници. Знам за какво става дума и ми прилошава.... А честно казанно, не ми стана ясно как митото влиза в цялата работа. С коя компания пристигат DHL ли? Те ли се разправят с митницата или? Много благодаря за инфото.
Виж целия пост
# 4
Да побутна темата с информация, че само днес Тарте предлагат няколко палитри с намаление от 25% и безплатна доставка.
Та, някой поръчва ли от сайта, плаща ли се мито, ДДС или нещо друго? За колко време идват пратките, с кой куриер? И въобще ако имате инфо в тази посока, моля споделете, момичета.
Виж целия пост

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия