Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

За частните уроци в 7ми клас....

  • 3 937
  • 61
# 45
Може ли линк към темата и към картите. Благодаря.
Виж целия пост
# 46
Може ли линк към темата и към картите. Благодаря.

И аз моля за същото. Опитах се да открия темата и съвестно изчетох една от няколкото, свързани с матурите миналата учебна година, но не открих. Не че ми беше излишно, човек все научава нещо. Смятах да под хвана и другата след няколко дни.
Виж целия пост
# 47
Извън Сф. съм, само с тел. и бавен интернет.
Виж целия пост
# 48
Картите

Mrs Jan Пост # 96  4 юни 2019, 10:16 ч.
Виж целия пост
# 49
Благодаря.Чела недочела. Бях останала с убеждение,че е от миналата година,ама за вас то си е вече минала.
Виж целия пост
# 50
Ох, много сте полезни!
Скрит текст:
По принцип знам, че има доста събрани материали, които се прехвърлят и допълват от набор на набор в седмокласните теми. Ползват се от редовните потребители в темите за седмокласници и са безкрайно полезни.
Виж целия пост
# 51
И аз благодаря.
Да, наистина има много материали, но не е възможно децата да обхванат всичко. А това е направено така че да им е интересно.
Виж целия пост
# 52
Картите са полезни но с ужас очаквам нови помагала.Ще включват стари тестове плюс материала по литература за шести клас.Сматам че цялата работа е за нова печалба на авторите.Това си е монопол.Да не би математиката или граматиката да се е променила.Стари тестови задачи и малко допълнение и авторите пишат по новата програма.
А ние родителите се чудим какво да правим.
Виж целия пост
# 53
Карти вече има и за шести клас.
Виж целия пост
# 54
Еха, догодина и за пети. Тази година обаче на НВО нямаше въпроси, свързани да разпознаеш цитата и/или данни от биография, ако не се лъжа.
Виж целия пост
# 55
Да, нямаше. Цитатите се оказаха полезни само за тезата. Но при разширения обхват на литературните произведения през следващите години, е вероятно да включат разпознаването на цитати. Подпомагането с текстовете е онази част, която можете да упражнявате преди учебната година, за да им намалите натоварването.
Виж целия пост
# 56
Внукът ми ще е в 7 клас. По БЕЛ  ще се търси учител. Положението не е критично, но не е розово. Обаче по математика ще съм аз. До сега, когато се е налагало, съм вземала за упражнения задачи от разни матем. състезания от интернет. Искам да купя сборник със задачи, подходящи за подготовка за матура. Не съм търсила все още. Моля за препоръка.
https://www.book.store.bg/p230986/kniga-za-uchenika-po-matematik … ajna-alashka.html
 Само закупен и прегледан на този етап,но определено ще е водещ при подготовката ни когато му дойде времето. Много сериозен подбор на задачи.
Ползвам темата да споделя ,че продължението за 6 кл на препоръчаното като по-леко и по-достъпно от към трудност помагало това:
https://www.book.store.bg/p208383/sbornik-sys-zadachi-po-matemat … lina-petrova.html
има доста съществени неточности и недоглеждания пречещи на нормалната самостоятелна работа на деца с него. Мога да бъда и съвсем конкретна ,ако е необходимо .Проверяващия си е оставил ръцете.


Моля, кажи по-конкретно, че с предния (5-окласния) такъв сборник го оставях сам да се оправя...
Виж целия пост
# 57
Ползвахме този сборник - и в 5 клас, и в 6. Взела съм сега и седмокласния сборник. Мисля, че са добри.
Не бих казала, че е по-лек и достъпен (щом СМГ го ползва, лекота и достъпност не е баш девизът на сборника Simple Smile) Не бих подреждала по сложност сборниците на Архимед, Коала и този на Просвета (най-популярните). И в трите има интересни задачи с различна сложност.
Виж целия пост
# 58
Добавям като заслужаващ внимание и сборника на Веди, продаван свободно в книжарниците /независимо дали детето е курсист във "Веди"/.
Виж целия пост
# 59

По спомен.
стр .9  зад. 8-чертежа е неточен и подвеждащ
на следващата страница  зад 13 и 15 нещо в условията .Имаше и по-натам ,но се отказахме да го изследваме .
Насочихме се към другите от големия куп.

Добавям като заслужаващ внимание и сборника на Веди, продаван свободно в книжарниците /независимо дали детето е курсист във "Веди"/.
Съгласна съм.
 При нас много помагат кутийки от парфюми и бижута  с изучаваните форми , а също декоративни стъклени пирамиди и  конуси като нагледни модели на изучаваното.


Виж целия пост

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия