Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

Теленор - CAPTURE

  • 426
  • 22
# 15
На лаптоп става. Така успях да прехвърля всички 60гб снимки. Копират се по месеци, но не трябва да превишават 300снкмки на теглене. Отне ми 3 дни , но успях.
Виж целия пост
# 16
На мен доста повече време ми отне,защото като оставя лаптопа без да цъкам,заспива и после почвам отново. 😣 Откачих,но успях. Много неприятно беше и некоректно,ама няма какво да правим.
Виж целия пост
# 17
Е, що не му зададе да не заспива? От контрол панел става.
Виж целия пост
# 18
Защото все не мисля,че ще е толкова бавно и уж съм около него,но няколко и то от най-големите месеци трябваше да ги пускам отново.
Виж целия пост
# 19
Ограничението за теглене е 500 файла(в момента тегля архиви с над 450 файла, над 500 ми изписва, че лимита е 500). Средна скорост на теглене между 0.5 и 1мб. Тествано от три различни географски местоположения в България с добър интернет от настолна машина. Бавното теглене е ограничение на сърварите къде са качени.
10гб изтеглени за 4/5 часа.

Ако наистина не ти дава над 300 - освен да има някакви права на акаунтите според договорите, но чак толкова умни не са от Теленор, освен ако част от ограничението, ако го има не идва от стари правила. Общо взето виждате, колко неудобен е този кепчър, а милиони дадоха за реклама. - P.S. нямам кепчър, а помагам на приятел да си съхрани дигиталния отпечатък/таймлайна на живота му.
Виж целия пост
# 20
В крайна сметка не успях нищо да направя, децата не ми оставиха време Sad Платих 3.50лв за 25 гб за един месец и ще гледам през това време да ги прехвърля малко по малко
Виж целия пост
# 21
Някой случайно да е провврявал дали все още има пространство предоставано от теленор?
Виж целия пост
# 22
Аз в крайна сметка написах жалба до КЗП,който все още не са ми върнали официален отговор въпреки изтеклия 30дневен срок. Днес обаче получих обаждане от теленор,който ми предлпжиха да активирам 100гб за 7лв , а те ще ми приспаднат толкова от абонамента на месец.
Виж целия пост

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия