Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

Имунизации - административен въпрос

  • 317
  • 7
Синът ми наесен ще бъде в десети клас. Когато беше на 2,5 години сменихме жилището и личния му лекар. Предишният личен лекар отдавна е пенсионер. Наскоро ми потрябва списък на всички имунизации, които са му правени, но сегашното  GP каза, че той може да ми разпечата списък само тези, които той му е поставял. По какъв начин и откъде мога да получа общ списък на имунизациите от раждането му до сега,  или поне списък  на имунизациите от периода преди смяната на личния лекар?
Виж целия пост
# 1
Нямате ли картон?
Виж целия пост
# 2
Картон имам, но от училището му дават едни информационни листове, в които искат да са попълнени всички имунизации накуп. Преди време сегашното GP на ръка точно по картона описваше в този лист всичко, вкл. и имунизациите от предишния период. Сега обаче той е въвел своите в компютър и не се занимава с това да ги нанася всеки път на ръка, когато му ги поискам, а ми дава разпечатка, която аз прикрепям към тази карта. За старите свива рамене.
Виж целия пост
# 3
Здравейте,
Имунизациите не са ли нанесени в синята книжка?
 Някакви стари листове, съхранявани в предишни градини и училища?
Виж целия пост
# 4
Ще се помоля при нужда да впише само старите на ръка върху своята разпечатка, когато ми се налага да подавам такъв лист, или ще приложа копие от картоните / синята книжка.
Благодаря за идеите!
Виж целия пост
# 5
В същата ситуация, съвет на моята ЛЛ: отивате в Здравната каса и искате да ви издадат идентификационен код (забравих обаче как се казва) за вас. С този номер се влиза в сайта и от вашия профил би трябвало да имате достъп до досието на детето, където има списък.
Дотук съм взела номер, но не съм влизала още да гледам дали наистина е така.
Виж целия пост
# 6
Може и с електронен подпис.
Виж целия пост
# 7
Може да се влезе и с ПИК-а от НАП. Но за набор 2003 няма почти нищо нанесено на сайта на НЗОК.
Някой ако знае къде може да се попита или как да се изиска да се допълнят досиетата на децата, ще съм благодарна да сподели.

Но точно за профилактичната карта в училище не смятам, че е проблем. Каквото Ви даде ЛЛ, това давате. От училище да си изискат останалото. Аз се правя на благородна и като върнат хлапето му снимам само листа с имунизациите от картона и с това се приключва. На малкото занесох такова копие в първи клас и повече не са ми искали. За големия в осми клас поиска. Мислех, че е достатъчно. Но в девети специално се е накарала на хлапето, че не са описани имунизациите. Ще видим тази година как ще е.
Виж целия пост

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия