Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

Помощ при избор на детска градина в Пловдив

  • 100
  • 1
Здравейте на всички!
От една седмица работя в гр.Пловдив, като се преместих тук от северна България и изобщо нямам представа от детските заведения в града.Дъщеря ми е на 6г. и й предстои 4-та подготвителна група.Разбрах,че ще трябва да кандидатстваме чрез системата за електронен прием.Установих,че в близост до работата ми или до квартирата няма възможност за настаняване.Запълнени са всички подготвителни групи, които са с целодневна грижа към училищата.Знам,че има текущи класирания през лятото, но се чудя дали докато чакам място в някоя близка градина,за да подам заявление, да не стане така ,че детето да не може или изобщо да влезе или да го класират на място, което съвсем ще е далеко.
Моля мами от гр.Пловдив за помощ и мнения относно детските градини в града.Към момента има по едно място в "Зора" с втори адрес ул. "Паганини", в "Перуника" с втори адрес ул. "Лъджене" - централна част, в ДГ "Вяра" и ДГ"Малина" в Кичука.
Предварително благодаря на всички за отговорите и вниманието!
Виж целия пост
# 1
Здравей, Маруся
препоръчвам детска градина "Вяра". Малката ми дъщеря сега завършва там четвърта група. Прекрасни учителки,  работи се много с децата, има нова директорка, която започна подобряването на остарялата материална база, градината е с голям двор, голям физкултурен салон вътре.
Виж целия пост

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия