Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

Фейсбук страница за дрехи

  • 344
  • 5
Здравейте, няма да ви занимавам с глупости, а ще давам направо. Искам да си направя фейсбук страница за дрехи, но нямам представа от къде да започна. Искам да продавам дрехи, които всяка девойка или жена биха носили не скъпи реплики. От къде да напазарувам дрехи за продажба? Трябва ли да си отворя фирма? Работата с ДДС-то как става? Аз или някой трябва да ми направи страницата? Изобщо всяка една подробност, която знаете ще ми бъде от полза.
Виж целия пост
# 1
Ти ако не знаеш откъде ще вземаш това, което ще продаваш - оттам трябва да почнеш според мен. После другото.
Нямам опит с търговия, де.
Виж целия пост
# 2
Няма дрехи, които всяка девойка или жена биха носили Simple Smile
Аз примерно не нося "не скъпи реплики".
Дефинирайте по-ясно таргет-групата си.
Виж целия пост
# 3
Всеки си има вкус и няма как да се угоди на всички.Реши какви клиенти искаш да привлечеш-тийнейджъри,офис дами или по-ежедневни модели за жени,стандартни размери или макси мода.Какво означава “скъпи реплики”?За мен дали евтина или скъпа пак си остава реплика,тоест “цигания”-тип битака в Одрин.Фейсбук се е напълнил с подобни страници.
Виж целия пост
# 4
Аз не бих носила реплики. По-добре да си купя някаква никаква марка, отколкото фалшификат. Жена с вкус и усет към качественото, не би пазарувала ментета от ФБ.  Не си дефинирала таргет групата, а тя в никакъв случай не може да бъде "всички жени".
Първо започни с това какви клиенти искаш. След това откъде ще зареждаш. Провери цени и срокове на доставка. Прегледай конкурентни сайтове и виж какво предлагат и на какви цени. Помисли с какво можеш да бъдеш атрактивна за клиентите - по-ниска цена, безплатна доставка, подарък при покупка и т.н. Намери кой да ти направи сайта и разбира се много важни са хубавите, качествени снимки.
Относно регистрирането на фирма, посъветвай се с адвокат, а за ДДС-то със счетоводител.
Направи си цялостна калкулация и чак след това, ако ти се връзват сметките, т.е. в зависимост от отделения бюджет, действай.

П.С. Не разбирам каква е тази мания да се купуват ментета, пардон реплики на големите марки? Нещо като да се издигнеш в очите на слепците ми мяза. Ако не мога да си позволя да си купя оригинална чанта Шанел, не бих дала 200-300 ле реплика на същата, защото за тези пари ще си купя нещо качествено на друга марка.
Виж целия пост
# 5
Не ти трябва счетоводител за това.
Дрехи може да откриеш ефтини в Турция, на Димитровградския пазар, ако ти се събужда в 05:00часа, В Алиекспрес и какви ли не още китайски сайтове.
Виж целия пост

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия