Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

Стрептококи в нослето

  • 171
  • 4
Здравейте. От около 2 седмици синът ми на година и два месеца има сополки. След няколко дни капане на Ксилометазолин без резултат пуснах на своя глава изследване на носен секрет. Излезе бактерия Streptococcus pneumoniae. Лекуваме вече 5 ден с капки Моксифлоксан, които съдържат антибиотик, към който според антибиограмата, бактериите са чувствителни. Личната лекарка каза след 2 седмици да пуснем нов секрет, но не ми каза кога да спрем капките. След 7/10/14 дни? Сега лекарката ни е в отпуск и не ми се иска да звъня и затова питам вас.
Виж целия пост
# 1
Подобрение на  симптомите има ли?По принцип могат да се капят до 14 дни.Моята препоръка като микробиолог е 10 дни.Вие и най- близките около него пуснахте ли си изследвания,или това никой не Ви го каза?
Виж целия пост
# 2
Има голямо подобрение. Сега нослето тече само като се разплаче. За това да пуснем и ние изследвания се сетих и аз, но този месец нямах финансова възможност. Другия месец ще пусна на него, на мен и баткото. Таткото е в командировка и ще отложим неговите изследвания.

Благодаря за насоките.
Виж целия пост
# 3
Радвам се,че дадох поне насоки.
Виж целия пост
# 4
Мупироназал!
Виж целия пост

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия