Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

Килограми и бременност

  • 1 348
  • 23
Колко килограма бяхте, когато забременяхте и лека ли беше бременността ви?
Виж целия пост
# 1
Много...87кг и всичко беше 6.Не се спирах до последно.Но всичко е до организъм.
Виж целия пост
# 2
И аз много - 85 кг.
Имах изключително лека бременност, без никакви симптоми, освен че към 7-ми месец започна да ми расте корем. Качих 12 кг., прибрах се от болницата с около 3 отгоре, които паднаха в следващите 10-тина дни.
Виж целия пост
# 3
65 бях като влязох да раждам. Беше лека бременност.
Виж целия пост
# 4
С първата ми бременност в началото бях 55 кг.,а сега забременях 60 кг.Доста съм висока-183см. и за сега се чувствам добре, макар че ми е ниско желязото и хемоглобина🦄☀️
Виж целия пост
# 5
С първата бременност бях 55 като забременях (165см съм) , имах тежка бременност, лежане по болници..... Качих 12 кг, които изчезнаха до 3-тия месец , че дори и паднаха под началните.
Сега с тази бременност забременях 49кг. Лека и безпроблемна засега !
Виж целия пост
# 6
Аз изобщо не съм за пример на бременните. Забременях 52 кг, качих почти 40 и влязох да раждам тежаща 90кг. За около половин година успях да си отслабна да първоначалното си тегло, но резултатите по тялото ми бяха потресаващи.
Иначе самата бременност беше лека.
Виж целия пост
# 7
Преди първата бременност бях много под нормата за теглото. Качих 23 кг, имах много лека бременност.
При втората бях с нормални за ръста ми кг. Пак качих 23, но имах тежка рискова бременност.
Виж целия пост
# 8
Да , двете много леки , направо се чувствах страхотно . Качих и двата пъти , около 12-13 кг .
Виж целия пост
# 9
Забременях с нормални кг, но качих повече от 25 до края. Имах гестационен диабет, високо кръвно, хипотиреоидизъм, отекли и болезнени крака, подпухналост и трудна подвижност.
Виж целия пост
# 10
От началото досега съм качила 12 кг. В момента съм в 33 гест.седмица.
Виж целия пост
# 11
Ами..."скромно" за година и половина качих 25 кг и станах 114. Толкова и забременях. Добре, че съм стегната и до последно ходих на фитнес и изглеждам що-годе добре за килограмите си. Сега съм качила 10  за 4 месеца и половина, но проблеми с бременността за момента нямам. Трябва да се огранича с тестото, защото само това ми се яде по принцип. Следящата ме лекарка дори ме навива живот и здраве да раждам ествествено.
Виж целия пост
# 12
В 32 седмица съм, до момента съм +7 килограма. Тоест ми се пада по килограм на месец. 😄
Виж целия пост
# 13
Аз бях 44 и качих 19 кг.. Свалих ги почти веднага, бях се надула цялата от вода. Сега 2 месеца по късно съм 1-2 кг над първоначалното си тегло. Имах стандартна бременност. Бях с постоянни контракции от 6 7 месец и все се притеснявах, че ще родя рано, накрая преносих 2 дни и родих 4 кг бебе.
Виж целия пост
# 14
Бях с нормашна бременност. Забременях на 65, качих 15. Много малко оставих в болницата, само 6кг (надявах се на повече 😂 ). Сега 5м след раждането съм 58-59кг / 173цм
Виж целия пост

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия