Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

Зелено ако

  • 222
  • 4
Здравейте. Пише ви една нова майка на двумесечна принцеса. Днес за 3-ти път забелязвам, че акото е жълто, придружено със зелено. Притеснявам се, понеже наскоро смених млякото от Аптамил на Хип. Е хубаво, сега се изаква по 2 пъти на ден (Аптамил я запичаше), но не ми харесва че всяко ако е придружено със зеленичко.

Не пие вода, опитвам се да ѝ давам да си изплакне устичката или поне когато хълца, но ако глътнем повече от 10 мл и това е.

Всичко друго си е нормално, вечер спи повечко, но не съм на мнение, че трябва да я будя за да яде. Живеем в Англия и тук това ми го казват при всяко посещение.

Благодаря на отзовалите се и дано някоя мама е имала сходен проблем, че гадая и ще се побъркам вече.

П.С Чух и мнения, че може да е настинала.
Виж целия пост
# 1
Казват, че акото става зелено, когато бебето има колики.
При моята щерка беше така.
Виж целия пост
# 2
Всъщност тя беше на 20 дни като ги имашеколиките. Беше нещо страшно... рев, не заспиваше до 3 сутринта..., та не мисля, че е от това, но благодаря, че се включихте.
Виж целия пост
# 3
Проблем има,когато е цялото зелено,с неприятна миризма.Относно водата не я насилвайте.Да пие,колкото му се пие.
Виж целия пост
# 4
Възможно е да е от формата на желязото в млякото на Хип, в различните млека е под различна форма и не означава, че има проблем.
Според гастроентеролога, когото посещавахме, само бялото на цвят е повод за тревога.
Виж целия пост

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия