Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

Бременност и море/басейн?

  • 476
  • 11
Зддравейте..... на месец и половина съм доло горе и мога ли да варвя на басейн на море
Виж целия пост
# 1
Ти ли си на месец и половина или имаш предвид, че си бременна.
Виж целия пост
# 2
Здравейте, доколкото знам, няма никакъв проблем с морето. Бихте могла да сложите тампон, за да избегнете нежелани инфекции. Но аз лично бих избегнала къпането във водата.

Виж целия пост
# 3
И какво ще помогне тампонът? По-голяма дивотия ми е трудно да си представя.
Виж целия пост
# 4
Гинеколожка ме е съветвала когато ходя на плаж да поставям (особено на басейни). Но както прецениш. Ако ти се струва глупаво, не го прави Simple Smile
Виж целия пост
# 5
това с тампона е свръх глупост....така даже има по-голям шанс да си докарате инфекция....нали този тампон абсорбира допълнително....тия аг-та хептен откачиха..... Много бъдещи мами посещават басейни/море. Аз лично съм податлива на инфекции и докато бях бременна не съм се къпела никъде.
Виж целия пост
# 6
Всъщност като се замисля, миже би си права!
Виж целия пост
# 7
Абсолютно, то ще кажеш, че тампонът запушва херметично, а бактериите са с размер на риби, че ще ги спре ooooh! Малко логически трябва да помисли човек.
Виж целия пост
# 8
Хаха, ужас, тези лекари наиста са полудели.
Виж целия пост
# 9
По принцип няма никакъв проблем, нито за море, нито за басейн. Аз си ходя три пъти седмично от началото на бременността (басейна е чист, не е за дивотии, само за плуване). Това е по препоръка на лекаря ми, понеже плуването е най-доброто упражнение по време на  бременност. Особено сега, в седмия месец, водата помага прекрасно срещу подуване и оттоци в крайниците и болки в кръста и таза.

Друг е въпросът, ако ти се ходи само да се джабуркаш един път на месеца, и то в не особенно поддържан басейн с кой знае какви посетители... Проучи малко и спокойно ходи! Единственото което трябва да избягваш това са джакузитата. Изобщо прекалено горещата вода може да доведе до контракции.
Виж целия пост
# 10
Аз лично не посмях да вляза в морето, а за басейните попринцип ги гледам много скептично относно чистотата.. най-малко бих влязла докато съм бременна. Рисково е,поне за мен, а и аз също съм податлива на инфекции и всякакви такива неща.
Виж целия пост
# 11
Цяло лято ходя бременна на плаж и влизам във водата, проблем не съм имала, МБ си е чиста.
Но има значение и морето, има по-чисти и мръсни плажове, та се пак трябва да се внимава
Виж целия пост

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия