Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

Интервално хранене/периодично гладуване/Fasting - тема 8

  • 16 149
  • 405
# 390
Супер. Значи от неделя вечерта. Ще опитам и аз 24 часа.
Виж целия пост
# 391
Присламчвам се и аз. Вече три седмици подред не ям в понеделник. Пия по някой и друг ментов чай, неподсладен. Честно казано, очаквах да ми е по-трудно. Смятам да продължа така, ако не ми мине котка път.
Виж целия пост
# 392
До сега само Ви четях, но реших и аз да се включа. 3 дни изкарах 18/6  беше добре, но днес 20/4 малко на края ми беше зор, но може и да е от това че станах в 5, а можех да се храня след 14:00 часа. Имам 3-4 кг. за сваляне и се надявам да успея да ги преборя.
Виж целия пост
# 393
И аз преминах от 18/6 на 20/4, но очевидно прибързах, както винаги с тая мойта припряност и всичко искам да става на мига Rolling Eyes Успях 2-3 дни и после всичко така се омаза, че не мога да се вкарам в час сега, цяла седмица... Не те разколебавам ни най-малко, сигурна съм, че ще се справиш перфектно, просто се оплаквам, самобичувам се един вид Joy Днес ще се опитам да си върна баланса оммм Innocent
Виж целия пост
# 394
18/6 е оптималното,защо се мъчите с 20/4,ако ви е трудно,все пак постепенно се получават тук резултатите,а за малко килца,още по-плавно във времето.Може и да се редуват няколко дни 18/6,после един ден 20/4 и т.н.-един вид се разбутва метаболизма.
Виж целия пост
# 395
Аз пак да измрънкам. Карам си на 20/4. Въобще не ми е трудно, някак аз самата чувството за глад не го изпитвам силно, забравям, че съм гладна. Мога и да не ям въобще. Движа се доста. Спрях тренировките, защото ходих на лекар за кръста и той ми каза да се ограничавам поне 10 дни от всичко подскачащо и напрягащо гръбнака. Затова ходя, но ходя бързо по 2-3 часа на ден. И... нищо. Не мърда кантара. Не разбирам... А вечер като ям, ям салата или някакво месо, или яйца, вино с ементал... никакви тежки въглехидрати и надебеляващи храни.
Чудя се, ако попадна на самотен остров и няма какво да ям, за 20 дни дали ще сваля 3 грама?
Мрънннн
Виж целия пост
# 396
Ноеми, а ако преместиш храненето да бъде до обяд, дали няма да се раздвижат нещата.. При мен се получава (въпреки хормоналните проблеми). Избрала съм 16/8, но реално са 18/6 или 20/4, сутрин от 6 до 14 ч. Обаче от психологическа гледна точка не си премествам часовете, защото си оставям възможност при нужда да си хапна нещо. До сега съм се възползвала само 2 дни (цикъл, разбира се), но съм по-спокойна така.
Виж целия пост
# 397
Аз пак да измрънкам.
Скрит текст:
Карам си на 20/4. Въобще не ми е трудно, някак аз самата чувството за глад не го изпитвам силно, забравям, че съм гладна. Мога и да не ям въобще. Движа се доста. Спрях тренировките, защото ходих на лекар за кръста и той ми каза да се ограничавам поне 10 дни от всичко подскачащо и напрягащо гръбнака. Затова ходя, но ходя бързо по 2-3 часа на ден. И... нищо. Не мърда кантара. Не разбирам...
А вечер като ям, ям салата или някакво месо, или яйца, вино с ементал...
Скрит текст:
никакви тежки въглехидрати и надебеляващи храни.
Чудя се, ако попадна на самотен остров и няма какво да ям, за 20 дни дали ще сваля 3 грама?
Мрънннн
Изключително малко храна/калории?
Ако е така, разбираемо защо тялото се "стиска"....
Виж целия пост
# 398
Ноеми,малко е храната,я увеличи мезето към винцето:)
Виж целия пост
# 399
Ами да, ще трябва... ще пробвам да ям цял ден в събота (не буквално цял ден, а закуска, обяд и вечеря). Белким раздвижа метаболизма. После ще направя 24-часов фаст в понеделник, на пълнолунието.
Мерси, мацки, за подкрепата!
Виж целия пост
# 400
Не знам, исках някак естествено да ми се получи OMAD, то и с 18-часов ми е трудно напоследък. Явно се адаптирам към сезона по някакъв много извратен начин. За момента успявам да издържа, но ако не вия аз от глад, то стомахът ми го прави. Гледам, че и колегите ми са така, само че те си позволяват разни неща "между другото". Давам си сметка, че и спортът "помага" за този глад. След 2-3 седмици с 0 тренировки (заради възпалено сухожилие) вече съм на 5-6 седмично функционални от по 1 час - с много тежести, много тичане... А имам намерение уикенда и двуразово да тренирам. Именно заради тренировките ми е трудно и да преценявам как се движа  с отслабването. Коремът ми се е залепил за гърба, а кантарът казва "дебела си". Много сложно уравнение става Simple Smile
Виж целия пост
# 401
И аз за сега не мога да фаствам повече от 20 часа. Гладна съм и то постоянно и от сутринта. Ужасно много ми се яде сладко. И при все това май свалям. Днес за обяд ще ям кефир и салата + ако успея да си взема ядки или нещо друго. В стола готвят много мазно и освен това месото им е кофти, все ми е тежко и неприятно след обяд там.
Виж целия пост
# 402
Ще  се пробвам и аз с 24 часа. Преди  3 дни изкарах, ще видим
Виж целия пост
# 403
Аз реших да пробвам нещо различно, понеже и аз съм все гладна напоследък. Та реших да експериментирам със закуска към 9 часа и вечеря( може и ранна вечеря към 18 часа примерно), без други ограничения.
Виж целия пост
# 404
Вижте на каква статия попаднах
https://www.muscleandstrength.com/articles/4-things-you-should-k … t-training-fasted
Малко ме смущава втората точка (по нашата тема), солидно подкрепена е с проучвания в края на статията, тоест не са някакви свободни интерпретации. Но пък съм с особено мнение към всички американски писания по темите за диетите. Третата точка също е доста интересна като твърдение, макар че идва от... хормоните при женските зайци. А най-странното е, че в началото за фастинг дават за пример пропускането на закуска, не нещо повече.
Виж целия пост

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия