Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

Рак на белия дроб - тема 4

  • 3 922
  • 89
# 60
от твоите уста в Божийте уши. Днес имам час при личната - от 2 седмици я чакам да се върне от ваканция. Дано по-бързо ми назначи сканинг.
Имам лоши предчувствия - до сега винаги съм си поставяла вярна диагноза преди лекарите. Просто не виждам кво може да е това двумесечно кашляне и болки в гърба и гърдите, които се влошават. Пневмонията е с температура.
Виж целия пост
# 61
Ида ,съболезнования !
Днес правихме скенер , в направлението онкологът е дал указание по-внимателно да се проследи стомаха и дебелото черво . В 15,30 на приятелски начала предварително ще разчетат диска . Напрегнато е , но няма какво да се направи .
Пп . Има точен термин за заболяването на съфорумката с втрисането -хипохондрия . Впр. и на мен ми се случи покрай съпруга ми .
Виж целия пост
# 62
Ох, Таня, напрежението сега е ужасно. Пожелавам ви хубав резултат 🤞
Виж целия пост
# 63
Таня, и аз стискам палци за добър резултат!
Обикновен или пет скенер правихте?

На майка лекарят е казал, че всичко е наред с дебелото черво, но е взел биоспия от стомаха. За мен е странно, защото дебело черво светеше с над 9, а стомаха с 4.6...
Но докато не видя епикризата в петък, няма да съм наясно.
Виж целия пост
# 64
Зиги , всичко ще е наред . Не го мисли отсега . Скенерът ,е обикнове ,но някакъв много бърз , за да не облъчва продължително време .
С много нерви и натиск се добрахме до нашия познат лекар , на когото изобщо не му беше до нас . Но разчете диска . Явно моят мъж е от късметлиите , няма промяна в състоянието му . Пълно затишие,имунната система се бори здраво и може години да си живее с тези омаломощени остатъци от тумора . От контролната група той най-адекватно и положително се е повлиял ,до степен вероятност да се спре имунотерапията , защото организмът му се е справил .
Говорихме за море , док обясни ,че е нападнат от един враг и няма нужда да се бори с още -напр при изгаряне се ангажира имунитета . Това е аргумента и да се пази от всякакви други заболявания .
Друго полезно за форума няма какво да се каже . Надявам се да окуража всички болни . Спасение очевидно има . Не знам при нас какво помогна , освен развитата здравна система . Ще спомена отново сока , който правя всеки ден -по 1 морков,ябълка,червено цвекло и 2 см резен от джинджифил . Питах лекарите преди време,обясниха че щом е храна , може ,без да се ангажират с мнение за полезността му .
Хубава  и спокойна вечер ! Надявам се и Ал да пише отново .
Виж целия пост
# 65
Таняяяя, честито, много много се радвам за резултата 🎉🥂
Виж целия пост
# 66
Здравейте ,момичета.Аз не пиша в тази тема, но една друга съфорумка , която пише Никнейма и е Алл. Имате ли представа какво става с нея?
Благодаря ти! Може би, нямаш на представа какво означава в такава ситуация непознат човек да се обади и да попита ”как си”.
Благодаря, че ви има.
Утре се очаква да ме прехвърлят и да започнат лъчетерапия на главата ми. Дадох съгласието си. Обясниха ми, че за сега мозъка ми е по- застрашен от белия дроб.
Ще ви пиша ако нещо не се обърка.
Виж целия пост
# 67
Успех Ал, вярвам, че ще се справиш ти си силен боец 🤞❤
Виж целия пост
# 68
Сл ,прегръдки миличка ,ще се пребориш ! Няма смисъл ,благодаря . И аз благодаря на всички , хубаво е че не сме сами с мъката и битките си .
Виж целия пост
# 69
Успех, Ал! Ще се справиш! Blush
Виж целия пост
# 70
Здравейте,мина и втората вливка на моят баща.На 19.08 предстои трета.В момента има проблем с кожата ,много е суха и я чувства все едно го гори .Нещо за съвет какво да направя?Какво да взема за мазане ли нещо
Виж целия пост
# 71
На нас ни бяха препоръчали Глизолид крем. В аптеки Медея го има със сигурност. Възможно е кожата да започне да се бели. Може да вземете електрическа пила и да я махате. Наблюдавайте внимателно и за появата на гъбички.
Виж целия пост
# 72
Момичета, здравейте. Искам да ви споделя какво ми се случи с медицинско лице преди два дни. Повечето от вас знаят, че преди четири месеца загубих баща си, а двайсет дни по късно мама получи инсулт. В момента все още се борим с последиците от него. Тя естествено разви синдром на раздразненото черво от залежаването и започнаха напъни и болки заради хемороиди. Заради тези напъни потърсих гастроентеролог. Тя прегледа епикризите и и назначи анти диариини лекарства независимо, че сто пъти и казах че мама няма диария. Е понеделник дойде на домашно посещение. Погледна и ПКК каза, че е отлично и след това прегледа и нея отгоре отгоре и заяви, че имала тумор. Заяви го толкова уверено... И го каза пред нея. А към мен се обърна и ми каза в прав текст че ще остана сама...Двете с мама сме сами, тя лека полека се изправя, но все още не може да ходи и ехография в момента ни е почти невъзможна. Вчера пуснах ново ПКК с утайка и тя е 36. Но пък утайката се ускорява от доста неща. В понеделник смятам да пусна туморни маркери. Моля се, да не е тумор защото вече наистина няма да го понеса, но дори да е, това ли е начина да се съобщи на човек, че умира едва ли не, без изследвания, без нищо....В какво са се превърнали тези "лекари"
Виж целия пост
# 73
Gal, може да пуснеш жалба срещу нея в Етичната комисия на лекарския съюз. Но ако си в малък град, това няма да се отрази добре на бъдещетото й лечение.

Безчувствени простаци са станали голяма част от лекарите. И на мен преди почти 4 години един такъв ми каза да се готвя за най-лошото, въпреки че туморните маркери бяха в норма и биопсията показа полип...
Пък тая да говори така пред майка ти... Думи нямам!

Виж целия пост
# 74
Gal, може да пуснеш жалба срещу нея в Етичната комисия на лекарския съюз. Но ако си в малък град, това няма да се отрази добре на бъдещетото й лечение.

Безчувствени простаци са станали голяма част от лекарите. И на мен преди почти 4 години един такъв ми каза да се готвя за най-лошото, въпреки че туморните маркери бяха в норма и биопсията показа полип...
Пък тая да говори така пред майка ти... Думи нямам!


Мен това ме потресе. Мама цяла вечер плака и ми се извинява, че ме подлага на още стрес все едно тя е виновна. В малък град сме да, но със сигурност ще се погрижа да и тръгне име на госпожата. Личната лекарка ми каза че тя на всички пациенти им давала до месец живот все с такива диагнози. Изписа куп глупости за маса пари. Да ги пиела месеци поне десет...е нали нямали преживяемост пациенти като нея, защо са и ...
Виж целия пост

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия