Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

Рак на белия дроб - тема 4

  • 17 057
  • 382
# 315
Здравейте,при мъжа ми се оказа,че първичния тумор е на бъбрека, който е метастазирал в белите дробове и е засегнал един прешлен. Лекарите в белодробната б-ца на МА искат да му правят бронхоскопия другата седмица, и след това да се подложи на операция на тумора в бъбрека. Моето притеснение е да не би като се разбутат метастазите в белия дроб,след това да се посеят на всякъде. Не е ли по-добре първо операцията на бъбрека, а после -каквото каже онкологът?

Някой ползвал ли е противораковата ваксина на проф.Нася Хаджиева?
Виж целия пост
# 316
Ваксината се казва Катрапс  и да - майка ми си я слага повече от година, докато беше в ремисия. Въпреки че беше много стриктна в поставянето й - първо всеки месец, после по схема, ракът се върна в белите дробове точно в същите размери, в които беше през 2016 г.

По отношение на биопсиите на твоя мъж - ако са сигурни, че това в белия дроб е метастаза, не знам защо искат биопсия. Ние искахме да направим на майка, защото не бяхме сигурни дали е метастаза или отделен тумор, което беше от значение за лечението.
Виж целия пост
# 317
Здравейте,
На съпруга ми, при профилактичен преглед след рентгенова снимка се установява петно в дясната част на белия дроб. Правят му скенер и се оказва тумор. Насочили сме се в Плевен при д-р Пейков гръден хирург, ние сме от Русе. Моля помогнете с информация - какво следва от тук нататък, какво направление да вземем от къде да го вземем?
Виж целия пост
# 318
Някой от вас или вашите близки с рак на бял дроб правил ли е операция или само лъчетерапия ??На майка ми ѝ направиха операция на главата ,като първоначално казаха ,че е мозъчен тумор ,а след операцията се оказа метастаз идващ от бял дроб .

И при майка ми беше точно така.
Виж целия пост
# 319
Eliz, следва бронхоскопия, евентуално операция, хемотерапия. И много, много сили. Успех!
Виж целия пост
# 320
Eliz, трябва да разберете дали хирургът преглежда по здравна каса. Ако да- да вземете направления от личен лекар за хирург. Ако не - плащате си прегледа и го питате кой номер направление да вземете от личния лекар за бронхоскопия/операция.
Виж целия пост
# 321
Благодаря ви
Виж целия пост
# 322
Здравейте! Присъединявам се в темата с голяма болка... Майка ми...
Тепърва ще чета всички теми преди тази. За майка ми казват, че е вече късно и лекарите й дадоха седмица живот. Изписаха я от болницата като чувал с картофи... Дребноклетъчен карцином...
Виж целия пост
# 323
Радост кураж Sad Знам какво ти е, съвсем скоро го преживях. Баща ми беше по същия начин без никакъв шанс, но поне предложиха палеативни грижи от болницата. На вас не ви ли предложиха?
Виж целия пост
# 324
Радост, дръж се.
Виж целия пост
# 325
Радост, кураж! Hands Pray
Виж целия пост
# 326
Радост, съжалявам за това което преживяваш, аз съм от болните, имам и метастази,не знам колко време имам. Бъдете до майка ви, тя има нужда от вас сега:cry:
Виж целия пост
# 327
Vasilka, как си?
Виж целия пост
# 328
В последпите дни съм с хрема и днес започна кашлица, надява

Засега бива, малко съм настинала надявам се да стопирам навреме. Благодаря, а вие как сте, твоят съпруг?
Виж целия пост
# 329
Благодаря ви, мили съфорумки❤️
Не ни предложиха. Беше последно в Пета градска болница в София. Там се полагат такива грижи-пише си го в отделението, но просто ми се обадиха по телефона и ми казаха да отида и да си я прибера.
Зная-в момента съм адски изнервена и целия Свят ми е крив, но съгласете се, хора-докторите там даже не знаеха, че тя вече не може да се храни и почти не пие и вода. Та за какви грижи говорим... Ужасно е...
 Доктор в ИСУЛ каза да й се слагат вкъщи урбазон инжекции - те я държали още. Днес брат ми отиде до Гърция за някакво лекарство, което не се продава тук. Отделно купих живи бактерии и още някакви лекарства-всичко това й изписаха от онкологията в Дървеница. Казаха-ако успее да се закрепи с тези лекарства, ще й правят лъчетерапия. Ако не-всичко свършва...
Още веднъж благодаря за подкрепата и продължавам да чета старите теми.
Пожелавам здраве на всички ви и на вашите близки!
Виж целия пост

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия