Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

Слави Трифонов

  • 8 168
  • 153
# 150
Ахъм, то и Бойко Борисов доста дарения е направил. Особено в началото на политическата си кариера.
Виж целия пост
# 151
Достатъчно е да си припомня т.нар. "интервю" с Бойко Борисов. Едва ли някога е имало нещо по-лицемерно и слагаческо. Пълна противоположност на това, че ако му стъпи в студиото му, едва ли не ще го "разкости".
Човекът , който правеше пародия от чалгата, взе в един момент да я продуцира. Явно просто обича да яхва "вълната", в случая-келепира. Няма значение, че има пари. Който има пари, иска власт.

    И аз бях много разочарована от това интервю на Слави с Бойко Борисов. Той не смееше да каже нищо негативно пред него. Толкова беше го страх да не обиди Бойко Борисов и с това интервю да си навлече гнева му. Слави беше като мижитурка! Казах се, ей сега му се падна възможност да "разпъне на кръст" Бойко Борисов!

   Харесвах много Слави Трифонов, но повтарящите се скечове в шоуто и изтъркването на предаването, спрях да го гледам. Гледах го, само когато имаше интересен гост!

    А относно изпълнените музикални хитове, макар да няма много гласови данни, успя да достигне с неговия прочувствен глас до сърцата на хората.

    Жалко, че влиза в политиката. И той ще бъде намразен. Положението ще стане същото като при Бареков, Симеон Сакскобургготски. Който е влязъл в политиката, не излиза чист от нея!

    Да добавя само, че баща ми му е голям фен и много вярва, че само той ще "възроди" отново държавата!

Виж целия пост
# 152
"Ще възроди държавата".....Много наивно.
А Бареков и Сакскобургготски направиха всичко възможно да бъдат намразени. Даже им е малко. Както беше писал някой по повод едни скорошни оставки-Това не е достатъчно. Трябва съд, конфискация и затвор за повечето "политици" (овластени крадци).
Виж целия пост
# 153
Те не се интересуват кой ги мрази.Нали са си добре?Виж ако има:
Цитат
съд, конфискация и затвор за повечето "политици" (овластени крадци).
би било по-различно.
Не харесвам самовлюбеният Трифонов нито като актьор,нито като човек.За политик е супер.Същият популист и лаладжия като останалите.
Виж целия пост

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия