Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

Остров Тасос, Гърция /Тема 11/

  • 5 642
  • 88
# 75
Здравейте, някой знае ли какви са цените за използване на плажа на Макриамос тази година.

Здравейте,
Ние в момента сме на Макриамос - по 3 Евро на човек плюс 10евро чадър и 2 шезлонга.
Виж целия пост
# 76
Вече се прибрахме от Тасос. Порто Вати и Марбел са за мазохисти това са мраморни кариери при това действащи все едно си на строеж. Пътя е широк но бял ставаш мармалад и колата и ти като снежен човек. Тесни и претъпкан са сутринта колите които отиваме бяхме колкото се прибирах т. е отиват и без да слизат от колата обръщат. Един мургавелко с маркуч полива да не се вдига прах. На парадайз е доста по-добре. На всякъде гъмжи от румънци 80% от туристите, гърците не ни харесват особено. Водата която се продава не струва купете си от България. Оси и комари няма а прословутите таралежи са само на камъните в края на плажа. Плувам под вода и на пясък не ги видях само на камък. На Голдън Бийч на северния край има една таверна Сотирис с паркинг хората са много любезни големи порции нормални цени дори ми каза на Български да не поръчвам пържени картофи защото ги има като гарнитура на рибата. Ферибота е голяма мъгла на връщане до Керамоти 30 Евро на отиване от там 36 магистралата им е некачествена като нашата с такса 2 Евро. Тасос е оф-роуд дестинация за по-мръсни коли по-стари дрехи и обувки прилича на България 70 години бели чаршафи и бели покривки. Септември е много топло като август при нас. На самия път е манастира св.Арахангел Михаил много красив и пот държан без такса вход с чешма на оградата и богат магазин вътре. С полицията не се срещнах но на 6.09 вечерта на входа на Тасос за пръв и последен път видях да чакалят но бяха хванали един и аз минах транзит като цяло карат бавно.
Виж целия пост
# 77
Някоя друга запетая ли да беше използвала? Почти нищо не се разбира.
Виж целия пост
# 78
Здравейте, някой знае ли какви са цените за използване на плажа на Макриамос тази година.

Здравейте,
Ние в момента сме на Макриамос - по 3 Евро на човек плюс 10евро чадър и 2 шезлонга.

Бихте ли споделили отзиви, и как резервирахте за макриамос чрез агенция ли или сте само на плажа там?
Виж целия пост
# 79
Някой да е почивал в края на септември?Има ли шанс за плаж?Работят ли таверните,магазините?Оживено ли е или се усеща края на сезона?
Виж целия пост
# 80
Здравейте, някой може ли да ме упъти кой е най-бързият начин от София до Керамоти? С бебе на 1г сме и пътуването ще е зор при всички положения. Гугъл ми дава през Кавала, но четох съвети да минем през Пловдив и Кърджали, нищо, че изглежда по заобиколно.
Виж целия пост
# 81
Грубите сметки показват следното:
От София до Кърджали имате около 280км, от Кърджали до Керамоти- 160, общо 440км.
От София до Пловдив имате около 150км, от Пловдив до Керамоти- около 250- общо около 400км.
От София през Кулата до Керамоти са ви около 350км
Виж целия пост
# 82
Предполагам ви съветват за Маказа, заради времето, което се губи на Кулата с чакане. Мисля, че през Кулата ще ви е по-бързо
Виж целия пост
# 83
Мерси! Ще го мислим още няколко часа, че утре сутрин тръгваме Grinning
Виж целия пост
# 84
През Култа сега няма никакво чакане на границата. Ние за Тасос сме пътували и през Гоце Делчев, но с малко дете не бих го препоръчала.
Виж целия пост
# 85
Ние винаги пътуваме през Гоце Делчев. Пътят си е екстра. Има завой, но няма никакво движение. Това лято 4 следобяд тръгнахме от Тасос, 10 вече си бяхме вкъщи. С две малки деца пътуваме.
Виж целия пост
# 86
Предпочитам пътя през Гоце Дечев. Има завои, но не са кой знае какво.  И границата се минава много бързо.
Моят кошмар при пътуванията за Гърция е Кресненското дефиле. Него винаги бих търсила начин да го пропусна.
Виж целия пост
# 87
С новия участък на магистралата от Кресна до Кулата се стига за отрицателно време. Дефилето се минава за 10- тина мин. А и вече сезонът е към своя край и опашки няма. Няма смисъл да се лашкате през Гоце Делчев. Лично мнение.
Виж целия пост
# 88
Кулата или Гоце Делчев
Виж целия пост

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия