Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

Бременна съм, но не го обичам!

  • 5 386
  • 68
Здравейте, момичета. 
 Нова съм тук, но бих искала да споделя.
Първо да кажа че от 2 години и 4 месеца имам приятел. С него си живеем заедно у нас. Аз тази година направих 30, а той е на 26.Общо взето решението за връзка дойде от предишната ми раздяла. Бях съкрушен и не исках да съм сама. С времето обаче се привързах към него. Свикнах всичко да правя с него и навсякъде да ходя с него. Докато не ми омръзна това постоянно негово присъствие у нас. Постоянното гледане в телефона и играе е на игри. Вбесявам се.
Преди да тръгна с него обаче имаше едно момче, което много ме харесваше и ние тогава си писахме. Той е от далече от морето. И сме на едни години. А съм от Пловдив.Тогава си писахме с него и се познаваме от общо 10 год. Писахме си, говорихме по тела, по скайпа. И той преди 3 год дойде да се видим. Аз не бях впечатлена от него, може би защото има здравословен проблем, за който не искам да споделям.Блокирах го много пъти, после го деблокирах и т. Н. Но от тази година започнахме да си пишем по-често. Аз отидох при него, после той дойде в моя град. Не съм спала с него просто си прекарах е добре . Всичко щеше да е супер, щях да замина при него. Но  разбрах че съм бременна.Щях да зарежа сегашния си приятел и да отида при него.С него няма какво да си кажем, само си цъкаме по телефоните и нищо друго. А на мен ми липсва разговора. Този от морето е интелигентен, чете, интересува се. Знае как да ме разсмее.
Тази година бяхме на море и отидох да се видя с него. И той ми зададе един прост въпрос на който не можех да отговоря -“ какво ще стане с нас?“
Хубаво ми е с него, да отначало не го харесах и го отхвърлиха,но като го опознах разбрах ,че е страхотен човек и бих искала да съм с него. Бебето обаче ме вързва към сегашния ми приятел. Моя приятел ми каза че бременна никой няма да ме погледне или пък че с моя характер няма да ме търпят, защото съм му казвала да се разделим.Много често се пали от най-малкото и това ме дразни. Все той е прав, другите са криви, а това ме вбесява.Караме са за най-малкото. Имам чувството че говорим на различни езици.
Тия дни само рева, не искам нищо само да отида на морето при човека, който ме прави щастлива.
Не знам какво да правя и мисля.
Виж целия пост
# 1
То ще е цяло чудо ако този от морето знае как скачаш от клон на клон като маймуна - пускаш стария чак като се задържиш за новия.
А иначе не е нужно да те вземат с бебе - правиш аборт и готово. И без това след още някоя година и този ще ти писне, а тогава с вече пораснало дете трудно ще имаш време за връзване на нов преди стария да те разкара.
Виж целия пост
# 2
Първо реши дали искаш наистина това бебе, след като гледаш на него като на тежест.
Ако не го искаш и имаш време, абортът е най-разумното решение.
Не е особено смислено да доведеш на бял свят едно невинно човече с тоя неуреден живот. Освен ако не си готова да си го гледаш сама, но това едва ли е оптимален вариант, който човек да избере съзнателно, ако има други опции.

Ако все пак задържиш бебето, то ти е първостепенната задача, а не някакво досадно странично обстоятелство. След като бащата е ясен, трябва да уредиш с него начина, по който той ще участва в бъдеще в отглеждането - лично и финансово.
Оттам нататък бих те посъветвала първо да си родиш едно здраво детенце и след това да се хвърляш като някаква неразумна пуберка в любовни авантюри.

Честно казано, за твоята любов от морето съм скептична. Рисувал, говорел интелектуално, ОК. Това обаче е практически никакъв фактор в един брак, особено щом е намесено дете, и то чуждо. От значение са други неща - доколко е финансово стабилен, доколко може да се разчита на него в криза, доколко може да се примири с едно чуждо дете, има ли фатални дразнещи навици при съжителство, каква е ролята на родителите му (да, и това го има и не е маловажно). Имал и здравословен проблем. Това може да се превърне в бомба със закъснител. В момента те дразни настоящия и ти търсиш убежище в някаква романтична авантюра. Склонна си да омаловажаваш проблемите и да хиперболизираш хубавите неща. В дълготрайното съжителство се случва точно обратното и трябва да те свързва наистина голяма любов с някого, за да се примириш с всички пасиви, които носи един сериозен здравословен проблем. Ти разсъждаваш от гледна точка на необвързана, която просто си търси гадже. Крайно време е да пораснеш и да мислиш преди всичко за детето си, ако смяташ да го доизносиш.

Ако гледаш на сегашния си приятел само като някой, към когото те връзва детето, то отношенията ви са тотално бегали.
Виж целия пост
# 3
Ох, ползвала си сегашния си приятел като заместител на бившия и дори нямате какво да си кажете, а сте създали дете? В кой месец си, смяташ ли да го задържиш? И защо решаваш, че си вързана с гаджето си, ако нямате нищо общо, връзката ви е обречена.
Звучиш някак незряло за тридесет годишна жена. На тази възраст би трябвало да си наясно със себе си.
Виж целия пост
# 4
"Блокирах го", "отблокирах го", "момчето" - и казваш, че си на 30 години?!
Защо забременя, след като не искаш да си със сегашния?
В коя седмица си бременна? Ако е в началото, можеш да направиш аборт с всичките му евентуални последствия и да заминаваш на морето. Ако са минали 12 седмици, раждаш, порастваш и си гледаш детето или сама, или с баща му. Едва ли "морякът" ще е във възторг да отидеш при него бременна от друг. Отделно, че дори и да не беше бременността, обикновено отдалеч нещата изглеждат доста по-розови, отколкото са в действителност. Като заживееш с него, може и той да си виси на телефона.
Виж целия пост
# 5
Не искам да правя аборт, да итначало бях в шок, но после почнах да обичам това бебе и искам да го родя и съм в 9г.с.А що се отнася до "морякът" той добре знае положението ми и беше съгласен ако сегашния не припознае бебето, той да го направи.
Виж целия пост
# 6
Поредната дето при толкова контрацептиви на пазара неволно създава един човешки живот. Авторке - ти за себе си не можеш да се грижиш, дете си създала?! Защо? И то с човек, който искаш да напускаш. Съветът ми е прави аборт, напусни сегашния, после бъди честна с "морския" и като ти бие и той шута /след като разбере как се хващаш за следващия клон преди да си пуснала първия/ тогава се оглеждай за следващ мъж.
Виж целия пост
# 7
Е и какво като го припознае?

Щом си в 9 седмица, най-разумното е да направиш аборт и след разумен срок на възстановяване да забременееш от по-внимателно подбран човек. Или да се уточниш с настоящия, че ще поема своята финансова част, а ти да се изнесеш някъде сама и да се подготвиш за самотна майка. Защото новият сега ти говори сладки приказки, но те може и да си останат само думи, особено в дългосрочен план.

Явно с настоящия не си пасвате. Но отначало си мислела, че сте един за друг. Гледай да не стане така и с "моряка".

Какво работиш? Ще можеш ли да работиш същото на морето? Новият как е финансово?
Виж целия пост
# 8
Не искам да правя аборт, да итначало бях в шок, но после почнах да обичам това бебе и искам да го родя и съм в 9г.с.А що се отнася до "морякът" той добре знае положението ми и беше съгласен ако сегашния не припознае бебето, той да го направи.

Аха, ако не е единият, ще е другият, то това бебе е топка за подхвърляне!
И утре, като изревеш, че с "моряка" не се получава в кревата, че ти тежи физическия му проблем, ще намериш трети, пардон- четвърти, че да го замениш. И разбира се, четвъртият ще се грижи за детето ти като за свое.
Може пък и да го оставиш на някого от двамата предишни, че дано извади късмет....

Виж целия пост
# 9


Да преговорим, ти си на 30 години, нали така? 🧐
А между ушите пещера с ехо.
Виж целия пост
# 10
Не искам да правя аборт, да итначало бях в шок, но после почнах да обичам това бебе и искам да го родя и съм в 9г.с.А що се отнася до "морякът" той добре знае положението ми и беше съгласен ако сегашния не припознае бебето, той да го направи.
Извратена работа!!! И на бебето какво ще му кажеш като порастне? Или ще си седи в неведение кой е баща му истинския? То е човешко същество и като такова има право да знае истината. Готова ли си да му я кажеш? Отделно биологичния баща има право да ви развали идилята и да си иска правата на собственото дете. Потресена съм как си играете с един човешки живот.
Виж целия пост
# 11
Абе хора, какво ме нападате?! Много е лесно да гледате сеира отстрани и да нападате. Потърсих мнение, а не нападки! И все пак Ви благодаря!
Бтв след като не се получи с "моряка", той изпадна в депресия и не излизаше 2 мес от тях! Може да сме се виждали няколко пъти, но знам че е стойностен човек и може да се разчита на него!
Виж целия пост
# 12
Здравейте, момичета. 
Нова съм тук, но бих искала да споделя.
Бях съкрушен и не исках да съм сама.
newsm78
Аз не бях впечатлена от него, може би защото има здравословен проблем, за който не искам да споделям.
Само след това прочетено изречение, и то ако не си поредния измислен персонаж с още по-измислена неграмотно поднесена мелодрама, ми се прииска да ти извъртя един, без извинение.
Жалкото е само едно, и то отново с уговорка, че всичко е истина-толкова свестни, отговорни и любящи жени с години се борят за дете, ти създаваш такова просто ей така, с човек, когото не понасяш, само защото
Цитат
Бях съкрушен и не исках да съм сама
, и за което не те вълнува нищо друго освен това кой ще го припознае. Mr. Green ooooh! Tired
Каквото и да кажа, не си струва БАНана, който ще отнеса заради това.
Виж целия пост
# 13


Да преговорим, ти си на 30 години, нали така? 🧐


Тамън да я насоля авторката и ти ме изпревари. Кратко и ясно.
Няма да са хабя. То и като я гледам колко е повърхностна, няма смисъл, няма да стопли къде е проблема.

Виж целия пост
# 14
Живеел на морето, но 2 месеца не излезнал от тях, понеже пловдивчанката, с която нямат нищо повече от интернет лаф-моабет го резнала - SatisfiedSatisfiedSatisfiedSatisfied И един мармот увива шоколада ...Bowtie
Виж целия пост

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия