Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

Къде греша и нормално ли е неговото отношение към мен

  • 5 129
  • 56
# 45
Хелена, доколкото разбирам, сте се разделили скоро, в началото на лятото. Дай си време да се успокоиш. Ако имаш възможност пътувай, излизай с приятели, занимавай се с нещо, което ти е приятно.
Както казаха и по-горе, 36 г. е чудесна възраст. Не позволявай на никой да се отнася с теб неуважително или недостойно. По-добре сама, отколкото с такъв екземпляр.
Виж целия пост
# 46
Do Франсоаз

Абсолютно несъгласен с написаното от теб. Даваш всичко от себе си винаги във всичко. Какво е това да чакаш, ами ако другия и той чака, кво правим? Ще срещнеш някой читав, в шестък. То между другото да даваш всичко от себе си, само и единствено под някакво условие, е дефиниция за нечитавост.

Един мъж с който си струва да се занимаваш, като види жена която дава всичко от себе си, не губи интерес, а се жени за нея.

Аз съм имал през живота си пет сериозни влюбвания, винаги съм давал всичко от себе си, то не беше поезия, цветя, серенади, писма, и.т.н., четири бяха  несподелени, петата видях че седавс и тя всичко за нас и ми е жена вече 16 години.


Че изпуска ли се такова нещо? С жена, която дава всичко от себе си във връзката, се живее много, много по-лесно. Аз пък бих се притеснила от толкова влюбчив мъж, че и на всяка поредна са серенади, стихове, цветя, писма..., докато се върже някоя. Ако петата и тя не даваше всичко от себе си още в началото, какво правим, "влюбваме" се безпаметно в шестата?
Виж целия пост
# 47
[винаги съм давал всичко от себе си, то не беше поезия, цветя, серенади, писма, и.т.н.,

Аз пък бих се притеснила от толкова влюбчив мъж, че и на всяка поредна са серенади, стихове, цветя, писма..., докато се върже някоя. Ако петата и тя не даваше всичко от себе си още в началото, какво правим, "влюбваме" се безпаметно в шестата?

Бъррр….леко маниакално звучи!!!

Серенади ?!?! Стихове?!? Писма?!?!…..айде цветята приемам, ако не са прекалено често.

Имаш късмет, Тропси, че някоя ти се е вързала.  Peace Повечето жени бягат от толкова влюбчиви романтици.
Виж целия пост
# 48
Вие точно за примера на Тропси ли намерихте да се хванете? При него това е свършило работа, при други може би не, но това беше второстепенната част от постовете му. На избирателно четене ми мирише...

Но пък от друга страна, човекът е прав: това, че някой си е свалил гарда (един вид), не значи, че трябва ЗАДЪЛЖИТЕЛНО да му вкарате един прав в ченето!!!

Казано от хора като тези от примера на летящата, няма никакво значение колко са утвърдени в професията си, колко са чели и пътували, с какъв стандарт са и какви деца гледат, след като очевидно като хора НЕ СТРУВАТ!

Аз също съм човек, който взема, каквото му се дава ДОБРОВОЛНО, но го правя само при положение, че няма наранени от това.
Виж целия пост
# 49
А как преценяваш кой кога колко е наранен?
Защото аз пък не се сещам за жена, която да тръгне да се раздава за някого и да не си строи кули и планове за бъдещето, а когато рухнат - естествено е наранена, защото е искала нещо, дала е много от себе си, а не е получила и това наранява, отваря вътрешна празнина и т.н.
Виж целия пост
# 50
Агенте, примерите летящата ги даде, за да се обоснове, че когато започваш връзка нещата може да изглеждат добре; че човека има положителни качества и т н и минава много време преди да разбереш, че си гонил Михаля. Те като хора не струват, ама си живеят добре, заблуждават дълго и за себе си те са си прави, щото видиш ли не е луд, който яде баницата. И тези неща ги знам аз, ама щото са ги казали пред мен без да съм имала връзка с тях, но ако им бях обекта - друго щеше да е.
Виж целия пост
# 51
Ма аз като чета какви щети ти е нанесъл,оставам с впечатлението,че няма и средно образование,как може,да не може да си овладее чувствата и да оцени това което има...той е мъж на средна възраст,трябва да се държи като такъв,да ти е упора,след като ти е направил дете е тъпо и изключително нахално да бяга😬
Виж целия пост
# 52
А как преценяваш кой кога колко е наранен?
Защото аз пък не се сещам за жена, която да тръгне да се раздава за някого и да не си строи кули и планове за бъдещето, а когато рухнат - естествено е наранена, защото е искала нещо, дала е много от себе си, а не е получила и това наранява, отваря вътрешна празнина и т.н.

Става много лесно: сваляш гарда няколко пъти и получаваш удар в ченето, след което обаче започваш да гледаш по-практично на нещата и по-малко емоционално. Говоря за филтриране на база "това ми харесва, това не" и заявяването му навреме (поставяне на ясни граници) без заядлив тон, както и обръщане на повече внимание на това дали действията на човека отсреща отговарят на приказките му, което всъщност е по-важното.
След подсечките, които съм получил през годините, това съм се убедил, че е златната среда (за мен, естествено), а не както най-често се практикува: нов набор от "правила", от които следващия пати, без значение дали е виновен или не (а той не е, поне до доказване на противното) или по-лошия вариант - оттук нататък слагам всички под един знаменател, виновни или не. Няма нищо практично в тези два варианта, и двата са в следствие на емоции и последствията (най-често отблъскваш хората от себе си) си остават най-вече за теб.
Относно преценката: когато видя, че някой се старае за мен, правя същото в отговор. Кратко, точно и ясно.
Виж целия пост
# 53
Много точна вметка. Поставянето на граници без злоба води само хубави неща след себе си. Защото когато не го правиш, се натрупва яд и затова хора като авторката в подобни ситуации се чувстват двойно по- зле. Защото са прекрачили себе си.

Няма лошо да даваш всичко от себе си, но когато си видял, че човекът заслужава. Това на Краси да се стискаш и да пресмяташ колко да дадеш ми звучи много натоварващо.
Виж целия пост
# 54
Това на Краси да се стискаш и да пресмяташ колко да дадеш ми звучи много натоварващо.
Това е твое... тълкуване, никъде нищо подобно не съм писала. Да даваш всичко от себе си за другия, когато насреща получаваш едно голямо Нищо, е тотална глупост. Правила съм я, носи само и единствено болка. Ама бях млада и глупава... Сега давам, само ако получавам, иначе - игнор. И това ми "правило" важи за всякакви хора, обстоятелства, ситуации, не само във връзките.
Виж целия пост
# 55
Не мисли, че имаш някаква вина. Човекът просто обича полигамията и няма как да държи на теб. Вдигни глава и продължи напред. Ще ти трябва време да се оправиш, колкото и банално да ти звучи това. Успех, сила и себеуважение ти желая!
Виж целия пост
# 56
хаха, Тропси, не знам как си ги представяш, но ще кажа, че са хора, утвърдени в професиите си, чели и пътували много, с добър стандарт, гледат си децата.

Това, че са утвърдени в професията си и са постигнали стандарт не значи, че нямат нещо патологично в светогледа и характера си. Малко ми приличат на жените, които колкото повече ги бият, толкова повече се влюбват.
Виж целия пост

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия