Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

Работа

  • 3 368
  • 49
# 45
Аз пък ще кажа на авторката да не го подкрепя чак толкова, Ами да вземе една тояга (образно казано) и да го стяга. Какво е това сриване на 26г?! Много ги жалите тия мъже. Мъжът трябва да е опора, стълб на семейството, да има силна психика, за да се справя с трудностите в живота, а не при най-малкото да се срива. На 26г. още нищо не е видял, а се сринал. На тази възраст трябва учене и работа.
Виж целия пост
# 46
Просто имат нереална представа за нещата, а не са толкова малки. От една страна търсят за младежа работа с твърдо работно време осем часа, пет дни в седмицата, осигуровки, отпуска по кодекса, обаче искат да започнат собствен бизнес, където със сигурност ще трябва да бачка яко повече от осем часа, няма събота, няма неделя и отпуска ще може да си позволи като си стъпи на краката.

Прави са родителите му, че го натискат да бачка, явно има нужда от натискане.
Виж целия пост
# 47
Ами той на 26год.като се срива,какво ще го правиш на 50год ако го съкратят примерно.Прецизирайте си очакванията-момчето е без реално образование,без капитал,пък иска редовна смяна,отпуски,осигуровки пък и свой бизнес???
Съжалявам,мястото на министър -председателя е заето.
Виж целия пост
# 48
Е, какво, та какво да правят? Все някой ще издържа момъка с душа на мимоза. Така се получава. Сегашните момци са с крехка душа. Mr. Green
Виж целия пост
# 49
Всеки човек има различен праг на поносимост на проблеми и всеки може да се срине.
Аз лично съм си намирала работа от джобса, не са фалшиви обявите, или поне повечето от тях.
Когато не става никъде на общо основание, търсете връзки. Нито ще е първият, нито последният, назначен по такъв начин.
Виж целия пост

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия