Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

Колко мл АМ!?

  • 268
  • 5
Здравейте,
Преди 10 дни се роди втория ми син. По стечение на обстоятелствата,от вчера мина само на АМ-Лактана.био. понеже не помня.и се притеснявам. Нормално ли е примерно в 7ч сутринта да е изял цялата дозировка от 90мл. После към 11ч хапна 40мл.събуди се в 12и 30 ч.. пак хапна 40мл/направих нова доза/ и сега уж спи. Искам да попитам,ако не изяжда цялата доза,и яде на по-малко от 3ч проблем ли е? Тъй като ако предложа повече,той го плюва или повръща,сам не го иска. Благодаря ви
Виж целия пост
# 1
А защо давате през час и половина да пие АМ. Той за това пие малко количество не е гладно. Трябва да го храните на по дълги интервали 2-3 часа.
Виж целия пост
# 2
Не е проблем. Дозите са ориентировъчни, водѝ се по детето.
Давай АМ, когато видиш, че е гладен, а не без причина.
Виж целия пост
# 3
Разбрах ви,а туко що повърна жълто? Да заминавам ли на лекар? Кво мислите
Виж целия пост
# 4
Бебето е много малко, постепенно ще си нормализира количеството.
Не е проблем, не гледайте часовник и милилитри, само спазвайте съотношението вода-сухо вещество. При фазите на бърз растеж ядат през по-малко от 3 часа и това не значи, че са капризни или не са гладни.

За повърнатото се консултирайте с педиатъра. По принцип е нормално, но той трябва да прецени. Малките бебета се обезводняват бързо, затова не търсете съвети в интернет, а за ваше спокойствие говорете с лекаря.
Виж целия пост
# 5
Лолл! На 10 дни толкова много мл. не е ли опасно? Ние сме на месец и няколко дни и ядем по 90мл. Ако сме пропуснали хранене и давам по 120мл. Иначе хапваме през 2и30мин или на 3.. И не всеки рев е защото сме гладни!
Виж целия пост

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия