Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

Електронна цигара - алтернатива на тютюнопушенето тема 9

  • 24 900
  • 316
# 165
Миоки направо ме метна в джаза 😁. Как по дяволите се троши стомамен кайф?. Моят падна от 3- тия етаж заедно с мода. Мода беше се пръснал на части, но кайфа оцеля даже стъклото му. Ренджи да не прекаляваш с памука? Аз съм забравила какво е това суха дръпка отдавна. Термоконтролът е много голямо удобство за блондинки 😁.
Виж целия пост
# 166
Бе не знам какво се случва и как се чупят така - китайци... Падане от около метър, заено с мода, на пода вкъщи (върху не дебел килим). Чупи се връхчето на централния пост при резбата, която излиза точно под намотката и при двата потрошени.
Виж целия пост
# 167
Този пин и аз го чупих веднъж. Колкото до памука не е от него, с много с малко все тая, когато напълня течност и започна да развивам, балончета започват да се появяват чак когато е напълно развит и дори повдигам горната част леко нагоре да слезе течност и завивам, колкото едва да се държи, но след 3-дръпки пак същото упражнение, много гадно. Нямам късмет с този изпарител, хем ми е любим хем пушенето с него е мъчение, или тече, или пък изобщо течност не минава, сега даже и двете, заради конденза отгоре все се мокри, но иначе до памука течност не стига😂😂Но аз съм упорита мине не мине и опитвам да се разберем, но докато нагодя едно, то нещо друго разваля, луда работа. Карам си с един инокин иначе, но определено не е същото.
Виж целия пост
# 168
Здравейте, може ли мнение за този мод  https://esmoker.bg/product/3424/aspire-zelos-50w-2-0-s-nautilus- … lekt-cheren.html? Благодаря
Виж целия пост
# 169
Здравейте! Нова съм в темата.
Искам да попитам за мнения относно Bo vaping в частност за еднократните електронни цигари.
Днес в кварталния магазин им хвърлих око, но се замислих дали са подходящи за отказване от тютюневите цигари, дали може в затворено помещение да се "пуши" и колко е вреден "дима".
Ще съм благодарна на повече информация и мнения, понеже в нета не откривам почети нищо.
Виж целия пост
# 170
Колко струват? Може да се пуши в затворени помещения, а парата е общо взето безвредна.
Виж целия пост
# 171
11-12лв им е цената.
Виж целия пост
# 172
Има някакво устройство и капсули. Кое колко струва и кое е еднократно?
Виж целия пост
# 173
Ами не я купих, но продавачката ми обясни, че има течност за около 300 стъпки. Цялото е капсуловано. Има си течност, изпарител и батерия. Свършва течността и хвърляш.
Виж целия пост
# 174
300 дръпки. Ако искаш да пробваш еднократно как е с електронна цигара може би си струва. Ама за постоянно ползване ще ти излезе златно. То зависи и колко пушиш де.
Виж целия пост
# 175
Аз ги пробвах, не са лоши ароматите, но на мен ми идват много слаби. Пуша електронна цигара на 9мг.никотин и еднократните ми идват, като планински въздух, нямат удар. Но нищо не ви пречи на вас да пробвате,нищо не губите.
Виж целия пост
# 176
Ами не я купих, но продавачката ми обясни, че има течност за около 300 стъпки. Цялото е капсуловано. Има си течност, изпарител и батерия. Свършва течността и хвърляш.
    Според мен си вземете aspire minican разполага с зареждаща се батерия със юсб зарядно. Събира 2мл. течност. Цената е 20лв. Много по изгодно излиза от колкото цигарите с броени дръпки. Аз пробвах цигара с брои дръпки еми тя изкара 2 часа. Цената на тази цигара беше 11лв.
Виж целия пост
# 177
здравейте, може ли мнение за тази цигара?

https://esmoker.bg/product/3504/airscream-airspops-startov-kompl … otinovi-soli.html
Виж целия пост
# 178
За проба може и да става, но за постояння употреба, ми се струва силно ненадеждно и скъпо в сравнение с класическите изпарители с мод. Не знам колко струват пълнителите и колко издържат, но надали ще е евтино. Освен това още пластмаса на боклука...
Виж целия пост
# 179
Не си струва.
Виж целия пост

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия