Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

По малко секс

  • 2 144
  • 24
Здравейте дами. Женени сме от 2 години и половина. До няколко месеца правенето на секс беше редовно,но сега нещата застояха.Може би за мен е така само . Аз съм много сексуална личност и това ме измъчва по някакъв начин. Два пъти го хващам да се самозадоволява. И това още повече ме ядосва. Явно предпочита това вместо да го прави с мен. В отношенията ни няма промяна. От 3 седмици не сме правили секс. Да кажем от 2 защото бях в МЦ.Объркано ми е. И подтиснато. Дайте някой съвет ако можете.
Виж целия пост
# 1
Самозадоволяването няма общо със секса с партньора. Първото е далеч по-лесно и ненатоварващо.
Пишеш, че си доста сексуална – за мен лично, това по-скоро е минус. По-важното е – мъжът ти поначало толкова високолибиден ли е, колкото си ти? Деца имате ли?
Виж целия пост
# 2
Поеми инициативата. Предложи нещо ново. Говорете.
От написаното изглежда така, сякаш стоиш острани и му се нервираш, без да правиш нищо. "Хванах го да се задоволява" звучи нездраво и като голяма досада.
Виж целия пост
# 3
Аз се учудвам, че за две години заедно чак сега го е "хванала".
Виж целия пост
# 4
Момичета нямам проблем с това че се задоволява. Да правим секс 2 или 3 пъти в месеца нормално ли е ?
Виж целия пост
# 5
Друга?
Виж целия пост
# 6
Да, бе, друга. Него го мързи цялото „приключение”, затова се самозадоволява.
Виж целия пост
# 7
Мислейки за друга? То не че и при секса не може да мисли за друга. Simple Smile Абе жега е, може просто да го мързи човека.
Виж целия пост
# 8
100% няма друга.
Виж целия пост
# 9
Да правим секс 2 или 3 пъти в месеца нормално ли е ?

Нормално е. Аз затова ти зададох въпрос в първия си пост, на който не благоволи да отговориш.
Виж целия пост
# 10
Пак не вярвам. Просто иска бързо да свърши работата.
Говори с него или просто го провокирай с нещо. Трябва да поемеш инициативата, защото се е видяло, че той няма да го направи. Не отлагай много.
Виж целия пост
# 11
Момичета нямам проблем с това че се задоволява. Да правим секс 2 или 3 пъти в месеца нормално ли е ?
За всеки "нормално" е различна стойност. 2-3 пъти в месеца за някои е нормално за други не. Преди колко пъти в месеца сте го правили, че сега 2-3 ти се струват малко? Може човека да си има причини - жега, умора от работа, напрежение в служебен или личен план /невключващо теб/, и т.н. На колко години сте? Разни хранителни/фитнес добавки пие ли?
Виж целия пост
# 12
Майка ми разказваше за млад лекар, който решил да се пошегува с един дядо (пациент) и го питал по колко пъти те с бабата... Дядото свенливо отвърнал: „Ех, момче, вече не е като някога... Не ми стигат много силите... Повече от веднъж на ден не!” Докторът - Flushed
Виж целия пост
# 13
Може ли човекът да не е много сексуален (по авторката), но в началото да се е стараел повече за да я задържи? Сега са женени и си мисли, че му е в кърпа вързана. Примерно.
Виж целия пост
# 14
Говорила ли си с него по въпроса? Само с него можеш да решиш проблема. Ако на теб ти е подтиснато, а той остави нещата така, съвместното ви бъдеще не се очертава розово.

Абсолютната категоричност е по-скоро повод за съмнение.
Виж целия пост

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия