Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

По малко секс

  • 2 126
  • 24
# 15
Предполагам, че за две години сте минали целия "порно - репертоар", няколко пъти и на него вече му е скучно. Защо да се "мъчи" с теб, като с Фантазията е по - лесно и бързо?!
Виж целия пост
# 16
С моят приятел имаме същия проблем. От една година сме заедно  а вече от два месеца не сме интимни, което според мен не е нормално защото до преди няколко месеца не пропускаше седмица в която да не сме правили секс.
Виж целия пост
# 17
Едно време (преди 20 години) пресните гаджета правеха секс всеки ден.
За мен е непонятно как за 1-2 години заедно, хората могат да изгубят интерес един към друг.
Момичета, говорете с партньорите си и ако нещата не вървят, потърсете щастието си другаде.
Виж целия пост
# 18
Е , като се живее заедно интереса се губи . А защо не го питаш, може да е нещо моментно . Всеки си има определени периоди .
Виж целия пост
# 19
Какво значи 'като се заживее заедно, интересът се губи' ?
Ако заживеят на 3-4 месец от запознанството, това значи ли, че ще правят секс два пъти в месеца като двойките с 20 години стаж?!?
Виж целия пост
# 20
За 8 години интересът не ни се е изгубил, напротив.
Сега...Нормално е понякога да има по-слаби, така да се каже, периоди, но бързо преминаващи. Когато има любов, не би трябвало и страстта да намалява.
Виж целия пост
# 21
Е, някои пък губят интерес. Не всички хора са еднакви.
Виж целия пост
# 22
Тия, дето губят интерес към секса на 1-2-3 година, или изначално нямат кой знае какъв афинитет към него, или не са с правилната "половинка".
Виж целия пост
# 23
Интересен ник.Това от 30.07.как да го разбираме ?
Здравейте. Правим опити за бебе. Цикълът ми закъснява. Днес е 8 ми ден от закъснението . Правя и усилени тренировки от 5 месеца. Въпросът ми е възможно ли е да е от тренировките? Нямам никакви признаци. За теста мисля да изчакам до петък .
А какво стана с медицинската ти застраховка? Съпругът ти иска ли вече дете?
Виж целия пост
# 24
Е като живеят заедно , откриват дразнещи черти в другия , сексуалния интерес намалява , защото другият е под ръка . Ако има много работа , ако дойдат и децата , сексът може и да не е толкова начесто .
Виж целия пост

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия