Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

Тренировки в домашни условия - 101

  • 12 062
  • 323
# 240
Отчитам горна част с Джаки и поръчка на учебниците на дребния с кардио елеменет, като видях тотала за плащане!  Joy
Виж целия пост
# 241
А само 21 ДФ ли я има real time? Няма ли и екстрийм? Щото ми харесва. Вчера правих пилатес. Точно щях да ви питам сещате ли се тренировки, подходящи за гърба, изкривяване и крива стойка и то взе че точно ми дойде точно на място.
Ноу фрейм, много прогресивно мислене за ски.⛄
Виж целия пост
# 242
Има и екстрийм - пак май я има в същата група, но в момента не мога да проверя. Чудесна е - поне първата седмица, нататък не съм правила тренировките, защото не харесвам твърде голямо натоварване. И двете нови live програми са чудесни и по-добри от оригиналните.
Виж целия пост
# 243
Какво е това real time? Каква е разликата с другата програма?
Виж целия пост
# 244
Какво е това real time? Каква е разликата с другата програма?

Двете програми са снимани отново - "на живо", като разликата с оригиналните програми е, че тренировките не са едни и същи - тоест не се повтарят три пъти, а има надграждане всяка следваща седмица. Някои от упражненията са модифицирани в сравнение със старите версии, а други упражнения са отпаднали и заменени с други.
Виж целия пост
# 245
Здравейте!
От началото на тази седмица освен, че тренирам "по удоволствие", нещо и изтървах ламята, та се тъпча по цял ден, вероятно заради МЦ. С нетърпение чакам да започнат децата училище, за да имам някакъв режим и конкретни ангажименти, съответно да нямам време да похапвам, каквото намеря,та по тази причина днес реших да направя някоя по-сериозна, около 300 калорийна тренировка. Мислех Лес милс 60 минутната, но се притеснявам да не ми омръзне, често я правя напоследък /с нея горя най-много калории, а най-неусетно го правя/. За това заложих на Чемпионшип дей от Асайлъм 2. Не съм я правила от години. Чемпионшип тренировките на Шон /В Инсенити, Асайлъм 1 и 2/ са единствените, при които човек се чувства като атлет. Аз наистина си представям, че съм на стадиона или в залата, поради която причина много ми харесват. Ако трябва да бъда честна, имам спомен, сега се затвърди, че в Асайлъм 1 тази тренировка е по-трудна. Там имаше едно катерене на скали, което е направо убийствено. Тук го е заменил с разни футболни неща, които са /за мен/откровено глупави, спада ми тепмпото, не ме товарят, иии, дааа, накрая вместо 300, изгорих по-малко калории. Въпреки всичко, тренировките от този тип са прекрасни, разнообразни и дават едно много приятно усещане, че нещата, които правим, си заслужават. Поне за мен е важно да се чувствам като спортист. Накрая завършва с нещо като фит тест "Внезапна смърт", която обаче не е нито толкова смърт, нито толкова внезапна, особено като за излезнала от на Шон мозъка. Та, препоръчвам. Утре за сравнение си мисля да спретна същата тренировка от Асайлъм 1, за да си я спомня, и тогава ще преценя коя от двете по-честичко да си включвам в програмата в деня за дълга разнообразна многокомпонентна и забавна тренировка.
Непо, не ми говори, мен ме чака същото по 3... Направо лошо ми става, за това и не съм купила абсолютно нищо, като ударя чертата в понеделник сигурно ще съм изхарчила една средна бг заплата за тетрадки и учебници и помагала. Иначе образованието е безплатно, казват... Ама какво да се прави. Поради тази причина аз реших да пестя от тоалети за първия учебен ден и възнамерявам да им разменя на момичетата дрехите от миналата година. За неща, които се обличат по веднъж-дваж, няма да давам една торба пари. Ако и другите майки да се престарават с прически, финтифлюшки, обувчЕта и какво ли не.
Виж целия пост
# 246
Люба, ако е за калории, препоръчвам Breathless Body 1 и 2 на Amy Dixon. Може би е третата част не е лоша, но не съм я пробвала. 2 ми харесва по-малко, но всичко е субективно и е възможно с нея да се горят повече калории.
Виж целия пост
# 247
Люба, ако е за калории, препоръчвам Breathless Body 1 и 2 на Amy Dixon. Може би е третата част не е лоша, но не съм я пробвала. 2 ми харесва по-малко, но всичко е субективно и е възможно с нея да се горят повече калории.
Звезди, а откъде да ги търся? Иначе, в дни като днешния, да, за калории става въпрос 🤣🤣🤣
Виж целия пост
# 248
Във вконтакте ги има със сигурност. Просто пусни търсене по име на тернировка/но рискуваш да ти излезе мръснишки секс предвид звученето/ или по име на треньорка. Те са по-стари, така че сиурно ги има и в рутрекера.
Виж целия пост
# 249
В Контакте няма мръснишки секс ,не се надявайте ,търсила съм,излизат препратки с регистрация Disappointed Relieved само казвам Stuck Out Tongue Winking Eye
Виж целия пост
# 250
Момичета STRONG AND SWEATY някой правил ли е? Колко трудна е, и как ви се отрази?
Започвам трета седмица 21 дей фикс real time...някой пита за нея, харесва ми, по назад писах - за 30-те си минути е идеална според мен...някой, ако има линк за екстрийм real time, ще е чудесно...не знаех, че и тя е презаписвана...
Виж целия пост
# 251
Ето линк за 21 Day Fix Extreme Real Time.
Виж целия пост
# 252
В Контакте няма мръснишки секс ,не се надявайте ,търсила съм,излизат препратки с регистрация Disappointed Relieved само казвам Stuck Out Tongue Winking Eye
Язък! Grinning

Мерси, Т.! Hug
Виж целия пост
# 253
Много пишете бре! Добре дошли на новите момичета. Аз ви чета като ми остане време и ако не заспя. Малко ми нанагорнище тази седмица - сутрин се въргаляме с Шон, после на работа, на родителски срещи или по лекари, да видя и малкото дете и снощи заспах със все дрехите. Чак сутринта се събудих! Stuck Out Tongue Winking Eye Последните дни правих и загинах съответно на:
 Sweet Intervals -7:58(срам и позор Joy) Tabata Power - 14:20   (тази тренировка ми хареса най - много засега)    
Fitday fight round 1 - 11:47
Като за първа седмица доволно!

Тони, мерси за линка, ще се възползвам!
Звездичка, благодаря и за споделянето за танцувалните тренировките на Лес Милс. На Шон съм изтеглила неговите, но не е лошо и разнообразие да има.
Виж целия пост
# 254
Аз се попресилих с кардио3 от бр. Нямам МТ, ама ми тежи в сърдечната област, затова почивах един ден. Ако довечера съм добре, ще продължа. Няма да имам никакво време от понеделник натам, дано успея да си правя трите тренировки на седмица.
Как си задавате в часовника тренировките от бр?
Кардиото го пиша аеробика, въпреки, че не е съвсем. Силовите пиша веднъж 'активити на закрито', друг път кросфит, ама май не са съвсем това.
Виж целия пост

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия