Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

Тренировки в домашни условия - 101

  • 25 039
  • 662
# 600
Добро утро!
За днес много бързата Гама Екстрийм от Т25. Понеже ми дойде много късо, надявам се да допълня довечера с някаква 20 минутка.
Браво, Джери, много красиво!
Изчезвам, весел ден!
Виж целия пост
# 601
Аз отчитам предимно монотонно кардио тези дни, имам нужда да ми вземе малко вятър главата..И в буквалния, и в преносния смисъл. Затова и тичам.
Виж целия пост
# 602
Вчера тичах на стадиона - беше ден за кардио по избор, днес RHA...
Аз отчитам предимно монотонно кардио тези дни, имам нужда да ми вземе малко вятър главата..И в буквалния, и в преносния смисъл. Затова и тичам.
И мен ме разтоварва психически бягането навън, за това и толкова го обичам Simple Smile...пък сега като идва зима малко ще е сложно...

Аз имам малко смущения в цикъла, втори месец ми идва с няколко дена по-рано, точно откакто съм започнала Strong and Sweaty ...сетих се, че някой тук имаше подобно оплакване от Шон, май Непокорна беше...та се чудя дали е възможно да е от програмата...остават ми още 8 тренировки за да я направя 2 месеца и ще започна 80 ДО живот и здраве.
Виж целия пост
# 603
Аз имам такива оплаквания при по-тежки (кардио) тренировки тип Инсенити, плюс когато я правех, имаше и една друга съфорумка, правехме я заедно, и при нея се получи, също и други са казвали. Сега пак имах лятото същите наблюдения (макар че вече може да е от ЕГН-то).
Довърши си програмата, много малко ти остава, после нещата ще се нормализират. До колкото знам, в 80 ДО няма чаак толкова много кардио, а и Отъм прави кардиа по друг начин. Hug
Виж целия пост
# 604
Деси, мерси за инфото. Да разбирам ли, че си се абонирала вече? Какви са ти впечатленията?
Арсен, аз която бях като часовник в това отношение, близо от година имам скъсяване на цикъла /от 28 на 25 дни- пак по часовник Simple Smile /, без значение дали/какво тренирам, или не. Според моята лекарка това е напълно в реда на нещата. Иначе всичко ми е ток и жици, отделям прекрасни яйцеклетки, просто... ЕГН. За протокола- на 43 съм.
Виж целия пост
# 605
Тили, засега само за един месец. Аз и по-напред бях писала - новият плеър е голямо предимство, че няма   реклами, защото много ме дразнят. За мое съжаление, обаче на телевизора ми не тръгва и там използвам You Tube. За лаптопа и телефона няма проблеми. Surprise me бутона е интересна опция, а в Statistics ти показва колко тренировки си направила, колко програми, средна продъжителност и т.н. Засега е това. Според мен най-интересни ще са новите видеа и предизвикателства, достъпни само за членовете и най-вероятно ще се абонирам за една год.
Виж целия пост
# 606
Здравейте, присъединявам се към вас с идеята да се мотивирам и да не се отказвам от тренировките. Родих преди година и имам за сваляне около 6 кг. Разбира се имам и за стягане 😁 Започнах вчера с кардио тренировка на Fitness Blender. Иии днес се събудих доста скована, едвам се наведох над бебешката кошара. Знаех, че така ще стане, но имах силно желание да завърша тренировката. Днес направих стречинг 30 мин. и се чувствам страхотно. Все още усещам мускулната треска, но ще изкарам деня доста по-леко 😊 💪
Виж целия пост
# 607
Влизам да се отчета с https://www.fitnessblender.com/videos/day-4-5-day-workout-challe … -and-yoga-workout  хубаво ме изпоти, на моменти пулсът ми стигна до 144, което при мен се случва крайно рядко. Комбинации на всевъзможни лицеви опори- бол, включая и такива от положение да лежиш по гръб. Simple Smile

Деси, благодаря за споделеното още веднъж. Hug В случай, че продължа да тренирам с тези двамцата по- дълго време, ще се абонирам и аз. То промоцията мисля, че е до края на януари 2020, ако не се лъжа?

... новият плеър е голямо предимство, че няма реклами, защото много ме дразнят.
За какви реклами става дума? Като вкарам програмата в календара, от там отварям видеата в съответната последователност и няма реклами, започва си директно заснетото видео.

evita:) добре дошла ииииииииии- браво за стретчинга. За мен също е много важен. В дни, в които нищо не ми се прави, едно хубаво разтягане, комбинация за мобилност или ненатоварваща йога правят чудеса. Аз също се събудих днес доста скована, още със ставането от леглото направих едно хубаво раздвижване на всички стави /имам си сет от Лазар Р за целта/, след което малко sun salutations и денят ми се осмисли още повече едва 15 минути след отварянето на очите. Heart
Виж целия пост
# 608
Тили, говоря за тези реклами, които се появяват в долната част на видеото и трябва да се затворят от хиксчето. Има и такива, които започват и след 5 сек. ти дава възможност да ги пропуснеш - като в You Tube рекламите.
При теб може да няма, ако имаш инсталирана програма за забрана на рекламите.
Виж целия пост
# 609
Арсен, точно аз имах проблеми с цикъла. Шон винаги ми го скъсява, стигала съм и до 17-18 дни. Та затова май последния път се отказах от него. Naughty
Оня ден ММ саботира тренировката ми, за вчера отчитам долна част от Фикса.
Виж целия пост
# 610
Добро утро!
За днес фрайдей файт рунд 1 от Инсенити макс 30. Очеизвадно е, че ми е домъчняло за Шон 😀. Много добре ми дойде, сериозен пулс, сериозни калории, плюс явно съм подобрила формата, сравнено с преди години, защото не се наложи да макс аутвам, а и се забавлявах. Нещо, което не ми се беше получило при първото завъртане на Макс 30. Та, доволна. След малко ще ходим на разходка по съседните баири, и се надявам днес да е един хубав ден за тренировките ми.
Изчезвам, весел ден!
Виж целия пост
# 611
Харесва ми амбициозността, определено ще следя темата! Simple Smile
Виж целия пост
# 612
Днес съм с МТ на горна част, чак нощем от всяко движение се разбуждах.
Отдавна не бях изпитвала подобен дискомфорт, харесва ми. Simple Smile Ще го боря със стретч и аз.
Деси, явно имам блокер за реклами, да. А не знаех. Grinning
Виж целия пост
# 613
Днес по програма ми е Stretching, но реших преди това да направя нещо за корем. https://www.fitnessblender.com/videos/abs-and-cardio-blend-worko … to-lose-belly-fat - интересна тренировка в два рунда - в първия след всяко упражнение за корем има по 10 бърпита ( Румяна имаше подобна тренировка в 90 ДП, спомням си че ми беше една от най-омразните тренировки, защото бърпитата все още ме затрудняваха доста, а сега дори ми харесват Grinning), а във втрия - по 20 Jumping Jacks.
Виж целия пост
# 614
И аз постоянно си повтарям колко добре би било да заобичам бърпитата, но засега ненавистта все още взима връх. Confused
Виж целия пост

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия