Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

Плоден сак

  • 415
  • 10
Здравейте женами забременя и е в 4 г.с и 4 дни.
Отидохме на Гинеколог за преглед но се оказа че няма плоден сак . Лекарката ни каза да ходим след 4 дни било прекалено рано да се види плодния сак . Та въпроса ми е кога се вижда плодния сак на ултра звука защото имаме голям страх тъй като преди тва имахме 2 мисед аборти заради тромбофилийя.
Виж целия пост
# 1
Аз ходих за сак около 5 гс. , а след 6та за сърдечна дейност. Щом има тромбофилия е редно да приема Клексан и Аспирин редовно, за да няма проблеми.

За какво ви е да виждате сака като с кръвните показатели на ЧХГ може развитието да стане ясно. Бих отишла едва за сърдечна дейност
Виж целия пост
# 2
Да предписали са ни клексан аспирин протект и фолиева киселина. Еми не знам оплашихме се тъй като каза че нямало плоден сак, по принцип на 5 седмици ли трябва да има плоден сак?иначе лигавицата каза че е добре както жълто тяло някво не разбирам много.
Виж целия пост
# 3
Раничко е.
На кой ден закъснение отиде на лекар?
Виж целия пост
# 4
Ами на 4тия ден от закъснението ходих при нея тъй като женами има Тромбофилийя и трябваше да и предпише лекарства за тях и на прегледа каза че нямало плоден сак и мисли за извънматочна бременност за тва ни викала след 4 дена пак да я прегледа за плодното сакче и ако нямала ще прави кръвен тест. И за тва ни е страха..
Виж целия пост
# 5
Всяка лаборатория прави кръвен тест. Вие можете сами да поискате. Излиза до часове. 48 часа след първия правите втори кръвен. Нарастването би трябвало да е значително, ако всичко е наред. Ако е била с късна овулация жената, а пък всички гинеколози взимат идеалния вариант че е по средата на цикъла ще има разминаване между теоритичната "възраст" на бременността и реалната. Преди всичко накарайте жена ви да се успокои. Всеки организъм е уникален, а учебниците са само база от общи знания, но не конкретни за всеки човек поотделно. И ако случайно на втория преглед лекарката пак не види сак идете на 2-ро ако трябва и трето мнение преди да се вземе каквото и да е решение. Успех!
Виж целия пост
# 6
При мен се видя плоден сак в 4+6г.с. В 9-та отидох за пулс. Може да е имала по-късна овулация. Успех!
Виж целия пост
# 7
При мен се видя плоден сак на 4г.с на четвърти ден закъснение на цикъл, а в 6-та г.с се видя вече и ембрионче със сърдечни пулсации
Виж целия пост
# 8
Все пак до голяма степен зависи и от видеозона, и от това по кой метод ще се гледа. Вагинално се вижда много по-рано, отколкото абдоминално. При втората ми бременност лекаря отказа да ме бърка
Виж целия пост
# 9
И мен не са ме "бъркали" .
Виж целия пост
# 10
Нея също са я "бъркали" но не се видя плпден сак  сега в понеделник ни викат за преглед и би трябвало да се види вече сак.. моля се всичко да е наред.. иначе сме правили ЧХГ и 967 беше положителен лекарката каза че над 1000 трябва да е за са се види. Също така леко я зацапа розов цвят нещо.. и се притесняваме да не е нещо лошо звъннахме за това зацапване лекарката каза че не е проблем стига да не е обилно тогава било протеснително каза ни да пие но шпа.. вие как мислите относно зацапването?
Виж целия пост

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия