Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

И се почнаа... ОБЩЕЖИТИЕ! ...в Пловдив

  • 349
  • 6
Здравейте,
  Първо, да се похваля, приеха ме в Пловдивския университет. Дамм… Аз не съм от Пловдив и се налага да живея на общежитие. Какво пък толкова? Пловдив ми харесва много, готин град е и се радвам че ще уча и живея там, сигурно общежитията няма да са лоши. Емии не ми изглежда така в нета.
  Отварям аз Гугъл и търся инфо! И не стига, че ми излиза информация от преди три години, ами и тя е изпълнена с негативи и лоши отзиви... И аз гледам петнайсетте отворени прозорци на тая тема и се чудя - "И ся к'во?"

  Затова и пиша тук. Моля ви всякаква информация за общежитията в Пловдив всичко ще ми е от полза! Най-вече за общежитията на ПУ "Паисий Хилендарски", и особенно в частта за хигиената, т.е. трябва ли да деля една баня с 30 човека! Благодаря предварително за всичко! Blush

П.С. Може ли да се кандидатства в общежитията на друг университет? Чух се тези на МУ Пловдив били добри и всяка стая си имала собствена баня.
Виж целия пост
# 1
За кои точно общежития четеш инфо? ПУ имат собствени такива, които са сравнително нови, даже мисля, че все още има строящи се блокчета.
Виж целия пост
# 2
Има и частни общежития. Доколкото знам, условията са доста добри, но и цената е съответстваща. Simple Smile
Виж целия пост
# 3
Както казах попадам на стара информация. Знам за новите сгради на общежитията, но единствените подробности са две-три снимки, някоя статия и толкова... Дори не знам дали новите сгради напълно да изместили старите, т.е. дали се настаняват студенти изключително и само в новите общежития или има шанс и да попаднеш в някоя мухлясаля и изкъртена стая! Вие какво знаете за тези новостоени сгради...?
Виж целия пост
# 4
Има и частни общежития. Доколкото знам, условията са доста добри, но и цената е съответстваща. Simple Smile

Така си е, няма спор! Щом и за тях има работа... смятай
Виж целия пост
# 5
ПУ имат общежития само зад Нова сграда. Докато ги нямаше, настаняваха в чужди такива - на езиковите гимназии, на МУ, на Аграрния.
Виж целия пост
# 6
Аз разбрах, че новите общежития на ПУ са доста добре обзаведени. НО отоплението е централно и е забранено да се включват собствени електроуреди. Има хладилник във всяка стая, но е забранено да се готви.  Пералнята е обща.

Минусите ми се виждат вповече.
Виж целия пост

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия