Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

Подаръци за бъдещи осмокласници?

  • 213
  • 3
Здравейте!
През новата учебна година ще съм класна на 8 клас и взех да обмислям как да им украся стаята и най-важното- какви подаръчета да им взема. Искам да е нещо малко, но ефектно и запомнящо се, а може и функционално. Естествено, сумата е фактор, но ще ми е от полза всяка идея.
Виж целия пост
# 1
Страхотно! Дъщеря ми ще е осмокласничка и само мога да се надявам да попадне на класна като Вас!!

На първо четене ми хрумва нещо полезно и с минимални средства - учебни програми, може да си ги направите Вие, с някакво лично послание и да ги разпечатате само. Добре е да са двустранни за двата срока. Ще си ги гледат цяла година с усмивка и нарастваща обич! Wink
Виж целия пост
# 2
Аз обмислях книгоразделители ( не съм сигурна, че ще влезе в употреба) , ключодържатели, рамки за снимки, в които мога първоначално да им сложа някакви хубави цитати, а после те да си я ползват за снимка. Чудя се и какво бих могла да им взема, свързано с учебния процес- поставки за химикали. На момичетата мисля, че ще им допадне всичко, но не съм сигурна за момчетата.
Виж целия пост
# 3
Може да им вземете малки тефтерчета и да им напишете индивидуални послания. И примерно в края на всяка учебна година - като се опознаят помежду си, да им кажете всеки да напише за останалите кои са най-добрите му качества. И така всяка година. Ще им остане позитивен и добър спомен и стимул за цял живот!
Виж целия пост

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия