Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

Ясли Пловдив 2019г.

  • 179
  • 3
Мнение за ясла Детски смях...Как започнахте  с яслата как свикнаха малките ? Имаше ли период до обед ?  Плакаха ли много , абе малко разяснение , предстои ни да започва ясла малкия и искам малко светлинка..
Виж целия пост
# 1
Ние сме в Палечка от скоро. Първите два дни беше всичко добре, ходеше до обяд. На третия ден обаче беше чудо, рев, драма. После ходи още два дни отново до обяд, а на шестия ден не искаше да излезе от нас. На седмия ден вече беше със сополи и температура, въпреки че откакто се е родил не е боледувал. Давам му и витамини и коластра, но се разболя. На първо четене съм доволна от яслата въпреки, че хванах едната лелка да му се кара че плаче, но другите стават, поне засега.  Сега като оздравее направо не знам как да го заведа отново, изобщо не иска да ходи.
Виж целия пост
# 2
Здравейте, по повод темата.
Доста време търсих ясла, която да ми хареса. Случайно попаднах на "Грейсленд" и сме много доволни. Като ходим сутрин няма плачещи деца и малкия не се стресира. Позволяват да си носи любимата играчка. Имахме период до обед, но разрешават да се влезе за малко с детето. Мога да кажа, че почти не е плакал. Малко ми е в другия край на Пловдив, но се преживява. Препоръчвам.
Виж целия пост
# 3
Здравейте! Може ли скорошни впечатления от ДЯ Приказка в Тракия? Ще съм благодарна на всякаква информация! Децата в групите подбрани ли са горе-долу по години, т.е всички групи ли са от едногодишни чак до тригодишни, или има такива за по-малки деца и такива за по-големи? Учат ли стихчета, песнички? Как е комуникацията с възпитателките и директорката? Въобще ще се зарадвам на всяко мнение! Flowers Bouquet
Виж целия пост

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия