Кои сме ние и каква е нашата мисия?
Как мислите, съществува ли място в София, където деца и възрастни се чувстват като у дома си?
Питали ли сте се има ли пространство, което децата с нетърпение очакват да посетят след училище или в съботно-неделните дни?
А може би има и нещо за нас - възрастните, които имаме нужда от почивка или пък за майките, които в първите години от майчинството имат нужда да разнообразят ежедневието си, създавайки нови приятелства и полезни контакти.

Водени сме от разбирането, че за развитието на всеки човек е важна средата, където се чувства спокоен и щастлив, средата, която му позволява да се развива, забавлява и споделя своите мечти!
Нашата мисия е да създадем място, където всеки човек да открива своите таланти и да развива себе си.

Фабрика за мечти "Светлина" дава възможност на деца и възрастни да се докоснат до иновативни методи за учене и себеусъвършенстване, носи положителен заряд и желание у всеки да превърне всяка своя мечта в реалност!Какво ще откриете при нас?
Иновативни и вълнуващи класове с водещи специалисти в различни сфери на опит – наука, изкуство, музика, технологии, личностно развитие, които помагат на всяко дете и всеки възрастен да открие своите таланти и да развива себе си!
Вярваме, че най-важното в образованието е децата да се учат да развиват своите силни страни и да бъдат успешни не само в обучението си, но и в живота като цяло.Стремим се да насърчаваме учители и родители да развиват уменията си в разбирането на децата, да вдъхновяват детското любопитство към актуалните предизвикателства.
Във Фабрика за мечти "Светлина" помагаме на децата да прилагат дизайнерско мислене и изчислителни подходи към реални проблеми, гарантирайки автентично учене. Стремим се да предлагаме подход към ученето, основан на проекти, предизвикващи любопитство, изграждащи доверие и насърчаване на работата в екип.
Предоставяме възможности на участниците да търсят решения на реални проблеми в ролята на дизайнери, програмисти, инженери, аниматори, музиканти, режисьори и творци. С разнообразието от иновативни курсове и услуги се стараем да създаваме вълнуващи преживявания във времето, прекарано при нас, които провокират желанието за учене и себеусъвършенстване.В кои области можем да бъдем полезни на Вас и Вашите деца?
- иновативни образователни класове за деца
- класове по изкуства
- съботно-неделна детска градина
- часове по емоционална интелигентност за деца и възрастни
- консултативен кабинет психолог, логопед и други
- холистично обучение за родители
- училище за бебета
- пренатално обучение
- йога за бременни
- социален клуб


Ако споделяте нашата визия и вярвате в потенциала на всяко дете, в силата на различното образование, в магията на интересно поднесената информация, която разкрива нови хоризонти, ще се радваме да ни потърсите!
Намираме се в сърцето на "Лозенец" - един от най-прекрасните и спокойни квартали на София, заобиколен от много зеленина и прохлада!

Очакваме Ви!

кв. ”Лозенец , ул. "Свети Седмочисленици" 23
Телефон за контакт:
0897 811 453
mechti@svetlina.net
www.fabrikazamechti.svetlina.net