Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

Той се държи ужасно с мен!

  • 4 818
  • 50
# 45
Дори и така, това не значи, че се е променил. Той си е бил такъв.
Виж целия пост
# 46
Може и така да е, но по нищо не личеше. Как да се ориентират околните, които го избират за приятелска или семейна връзка? Дали жена му щеше да му се навие, ако й се беше показал в цялата си прелест отначало, а не след 6-7 години брак?
Виж целия пост
# 47
Естествено, че много често не личи. Че личи могат да твърдят само хора, които никога не са виждали такова нещо, човек да се промени.
И второто е, че някои лъжат и крият, а някои неща се разкриват след много много години. Това, че лъсва за 3-4 месеца показва само неопитността и незрялостта на твърдящите го.
Виж целия пост
# 48
Ако на това, човек да стане по-толерантен към неща, които преди са го дразнили, казвате "промяна", значи нека да е така. Характера му обаче си остава същия, въпреки "новопридобитата" толерантност. Това, че човека е станал малко по-търпим за теб, не значи, че се е променил и не е нещо, на което трябва да гледаш лекомислено.
Тия три-четири месеца, които напълно условно цитирах, може да станат и години, ако "пеперудите" пърхат през цялото това време и стоиш сляп за всичко, което се случва около теб. Затова е и поставянето на разумни граници. Ако не се харесат на човека отсреща, той сам ще си тръгне, дори без да го молиш.

"Неопитността" и "незрялостта", или накратко моите компетенции, не са обект на текущата тема. Някои се научават да си отварят очите след като веднъж ги изплющят с пръчката през ръцете, други след няколко (десетки) такива случая, трети НИКОГА! Всеки сам си преценява за себе си.
Виж целия пост
# 49
Насилниците могат да се покриват за макс 6 месеца. Да, може да те удари след 10 години, ако изобщо те, но започват да личат други неща. Ходене по тънката струна, склонност към прехвърляне на вина и отговорност, избухливост, дори малка, за съвсем ежедневни ситуации и т.н.

Почти всяка жена, събрала се с подобен типаж, връщайки се назад, казва "имаше знаци, но си ги пуснах покрай ушите". Впрочем, човек, който постоянно повтаря как няма да повтори грешките на родителите си, обикновено го прави. Нормалните хора просто са се отдръпнали и са си оправили живота. Без да го намилат. Simple Smile
Виж целия пост
# 50
Много Ви благодаря.. Наистина смятам, че заслужавам много повече, ще се опитам да потърся къде ми е грешката, за да не се получават повече такива нелепи ситуации...
Поговори с психолог да намерите заедно отговора
Виж целия пост

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия