Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

Педиатър в Княжево

  • 3 514
  • 2
Момичета, препоръчаха ми д-р Емилия Маврова за личен лекар на бебо. кабинетът й е на ул. "Войводина могила" 58. Моля ви ако сте чували нещо за нея, пишете ми, може и на лични.
Виж целия пост
# 1
Това дали е постройката в задния двор на първа 4астна аг? Не знам, това ли е адреса, но моята дъщеря, Мила, беше записана там. Ли4ната лекарка на Мила, д-р Стоянова, е отли4ен специалист и диагностик, изписва антибиотик само в краен слу4ай, след като е опитала друго възможно ле4ение. При кашлица, примерно, препоръ4ва отвара от лайка със сода (не помня то4но рецептата), при хрема - вода със сол. Ако това не помогне, изписва леки лекарства, и само ако и това не реши проблема, или ако види веднага, 4е нещата се сериозни, само тогава изписва антибиотик. Не знам, това важно ли е за теб, но за мен беше решаващо. Слу4и ми се 2 пъти да се видя с 2 от другите педиатърки (там има 4 педиатърки), и хи4 не бях доволна от тях.
Специално за Маврова - нямам ли4ен опит с неа, но хи4 не е добър диагностик, тя беше ли4ен лекар на племенника ни за около 7 години. Още като бебе, племенникът вдига температура, кашля, не е добре. Маврова го преглежда и казва, нищо му няма Shocked , ще се оправи. Да, ама на другия ден детето прави бронхопневмония Close  Twisted Evil  Close , а тя - ни лук яла, ни лук мирисала Close  Close . В този слу4ай Стоянова веднага би реагирала, както ве4е писах, тя е отли4ен диагностик, много добре може да прецени, колко е сериозно положението, и да вземе подходящото решение. Искрено ти я препоръ4вам, ако все още не си избрала лекар! Тя е лекар и на друг мой племенник (май половината рода все в Княжево живее Wink ), и майка му е много доволна, тя ми препоръ4а д-р Стоянова. Само за захранването и кърменето нещо не се сработихме с нея, ама то е защото аз съм упорита и си отстоявам мнението Stuck Out Tongue , пък тя искаше да захранвам по БГ схемата.
Виж целия пост
# 2
Ами да, мисля, че е в сградата на Първа частна АГ - Райна княгиня. Да ти кажа право, още не съм отишла до там, квартала ми е напълно непознат и ми дадоха само адреса на тази д-р Маврова. Много ти благодаря за препоръката за д-р Стоянова, важно е за мен да знам, че някоя майка е била доволна от педиатъра, преди да го избера и аз. Мисля, че ще се спра на Стоянова. Можеш ли да ми кажеш как да я открия - в сградата на АГ-клиниката ли е кабинетът й? Ако имаш и някакъв тел., ще съм ти много благодарна
Виж целия пост

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия