Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

Неумението да си баща

  • 140 158
  • 7 483
# 15
Просто мъжът ти е некачествен човек. Не съм видяла някой такъв да се оправи. Няма ли някаква възможност малкият да отиде някъде, приемно семейство, интернат?

Това пък с приемните и интерната при двама живи родители, поне един от които осигурява нужното по закон няма смисъл да го дъвчем и тук, хора, няма как да стане.
Виж целия пост
# 16
Хайде добро утро, че не става за баща. Ние в 2 теми по 300 страници ти го обяснявахме. Сега всички им обирате плодовете на тия баща и майка. Роди му още едно и картинката ще е пълна.
Виж целия пост
# 17
Как да се реши проблема?

С бой.
Виж целия пост
# 18
Прави се, че не го забелязваш.
Ни малкият ще стане възпитан, ни баща му ще стане адекватен отглеждащ.
Виж целия пост
# 19
Хайде добро утро, че не става за баща. Ние в 2 теми по 300 страници ти го обяснявахме. Сега всички им обирате плодовете на тия баща и майка. Роди му още едно и картинката ще е пълна.

Радвам се, че Даскалка пуска такава тема, защото е осъзнала какъв е мъжът й. Досега целта й беше да докаже що за изрод е детето.
Виж целия пост
# 20
Оо, нов сезон? 😄

Хай, как с бой?
Виж целия пост
# 21
Има вариант, стига ти да искаш. Да притиснеш мъжа ти. Да седнете тримата. Детето вече е голямо и разбира. Да поставите граници и да спрете да прехвърляте детето като топка ( горещ картоф). Да поемеш ти ръководството, но съпругът ти да приеме това и да изпълнява взетите решения. Ти малко да омекнеш и да отстъпиш от натиска за някои неща - отлични оценки, лягане в точен час като в казарма, телефона и времето с него (говоря за прекалените неща и изпадане в крайности). збереш дали половинката иска да промени нещо в себе си. Аз и сега на ММ му казвам, че се държи като 5 годишен за някои неща. Та ако той Не иска да промени Себе си - нищо няма да се получи, каквито и скандали да правиш, каквито и ултиматуми да поставяш.

А какво като не си кръвен роднина - първо му пресичаш панаирите като хленчи и се прави на нещастен и му обясняваш, че тези номера не минават. Когато трябва му забъсваш рязко и неочаквано един шамар и му обясняваш, че с такова поведение това е заслужил. Като всичко това става пред бащата. И не те интересува бащата съвест ли го гризе, вина ли . Неговите чувства ще си ги преглътне в името на детето. И той да обясни на детето, че има правила, които е длъжно да спазва.

Защо не му дадеш да прочете някои от коментарите в темите? Не е необходимо да му казваш, че ти си ги пускала.
Виж целия пост
# 22
Казвах аз още преди хиляда страници, че само Даски може да направи от това дете човек, ама вие не вярвахте.
Въпросът е дали ще поиска.
Даски, ще се връща ли МА ?
Нека и бабите да изпищят, че да се разбере, че проблемът е в подхода към детето, както и у самото дете, а не  във външни фактори.
Психолог, дисциплина, ред и режим.
Бащата нищо ли не научи при сеансите ?

Аз предлагам, като го води при едната или другата баба, да му дава ежедневни задачи. Например да прочете книга, да помага за обяда, да чисти двора, някакви индивидуални занимания, от които да се види резултат. Та то още учебната година не е започнала. А после ?
Виж целия пост
# 23
Ай да ни е честита новата поредица!🤣😂

Даски, при това положение , как въобще се навиваш да му родиш дете на този човек. Оставяйки детето на страна....ами той мъжът ти е още като дете. Щом не може да се справи с вече наличното дете , няма да се справи и с бъдещото , било то добро и възпитано, а не си длъжна само ти да го гледаш. Родителството е двустранен процес при двама родители, още повече тези, които живеят заедно.

Ако сама ще си го гледаш, със същия , че даже и по-голям успех, можеш да използваш донор и с една инсеминация си готова.

Детето трябва да го заведете в някакво поправително училище и да работите активно с психолог ,ако се държи като извадено от джунглата.
Интересно на тази възраст откъде ги знае тези псувни, че ги и прилага така успешно?!
Виж целия пост
# 24
Пак ли драмата "как да изведа бившето дете от дома ми".

Няма креативност, няма.
Виж целия пост
# 25
Не, сега май ще вадим и баща му на детето.

Даскалка, както казват счетоводителите, спирай им парите и всичко ще се оправи.
Виж целия пост
# 26
Оо, нов сезон? 😄

Хай, как с бой?

Аз не съм казала кого да бие 😁 😁 😁
Виж целия пост
# 27
И като извади бащата, има да пуска снимки на треви и залези...
Виж целия пост
# 28
И като извади бащата, има да пуска снимки на треви и залези...

Или на мургави левенти на коне.

Даски, няма ли да ходите на почивка това лято, че и ние да си отдъхнем от селската сага?
Виж целия пост
# 29
Тайничка, той ако беше много стока все някъде щеше да си намери мястото. Собствената ти плът и кръв да не може да те търпи и то на тази възраст ...

512, не е била чак такъв концлагер както го изкарвате. Никой не е стоял до него с пръчка да го бие по главата ако донесе слаба оценка, просто човек като си седне на задника да си свърши работата успехът идва естествено. Да не говорим, че уменията за учене - и впоследствие работа - се формират именно в тази възраст, за която идеше реч. И ти едва ли отиваш на работа всеки ден с песен на уста, но си се научила на дисциплина, че нещо като трябва да се свърши се прави и т.н. Това не се учи на 20+ години, а в детска възраст.

Тайс, няма да влизам в римейк на тате е добричък, а Даскалка - дяволът. Мъжът ми не се ли вземе в ръце няма смисъл от никакво напъване, а податки в тази посока липсват. Даже все по-зле става.
Виж целия пост

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия