Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

Пазарът на недвижими имоти-какво се случва реално? - 38

  • 12 847
  • 289
Стара тема: https://www.bg-mamma.com/?topic=1119163
Виж целия пост
# 1
Аз живея в Младост 3 от 7 години, много се строи в момента в квартала. Удобен е откъм градски транспорт, хипермаркети , хората също смятам че са доста ОК. Като за ергенски живот след университета ми беше супер. Това като плюсове.

Относно новото строителство -В момента се строи смея да кажа на кофти места в района, около и над бизнес парка, където най-близкия парк е на 20 мин пеша. Строят и срещу патиланци на 1300 евро на квадрат.

Лично аз прецених, че за семейство няма да ми е толкова ОК, поради липсата на паркове и площадки в квартала,около местата, където се строят нови кооперации. Според мен в момента е доста надценен заради бизнес парка, и съотношението цена - качество не е толкова благоприятно колкото да кажем в годината преди да построят метрото до бизнес парка.
Виж целия пост
# 2
За пръв път чувам апартамент на 200 м от входа на Южния парк да е по-евтин, отколкото в Младост. Около Южния парк не е ли доста по-скъп район?
Виж целия пост
# 3
За пръв път чувам апартамент на 200 м от входа на Южния парк да е по-евтин, отколкото в Младост. Около Южния парк не е ли доста по-скъп район?

И аз това се зачудих.
Виж целия пост
# 4
Чак пък да се чудите защо е дръпнал - защото там са концентрирани бизнес центровете. Бизнес парк, Мегапарк (и там всички други бизнес сгради наоколо), новите около експо центъра. За мен беше грешка да се концентрира всичко около един квартал, но ще видим в последствие какво ще стане.
Южните квартали защо си мислите, че и те дърпат нагоре? Ми щото и там има бизнес сгради (по протежението на целия бул. България нагоре). Ако след време се изградят бизнес паркове в останалите части на столицата (например Люлин) и там ще дръпнат и ще станат желани.
Виж целия пост
# 5
Може да е до Южен парк, от другата му страна, примерно Гоце Делчев?
Виж целия пост
# 6
Гоце Делчев също е по-скъп от Младост, освен ако не сравняваме различни видове строителство и степен на обзавеждане.Говоря при равни други условия.
Виж целия пост
# 7
Иване, имах предвид, че близостта до южния парк не се разбира само до Бяла черква
Виж целия пост
# 8
Според мен Младост все по-зле ще става (според моите разбирания),  с това бясно строителство около Интер Експо, в Геритаж също ще има бизнес сгради, а ако цопнат и Гранд Каньона...
Виж целия пост
# 9
Може да е до Южен парк, от другата му страна, примерно Гоце Делчев?
На Нишава е. И аз преди смятах, че няма как Младост да е по-скъп от Стрелбище, но накрая излезе точно така.
Виж целия пост
# 10
 Гранд Каньона  колко етажа ще бъде? Скоро гледах комплекс "Гардения" в Младост 3 - еми хубав комплекс, но заобиколен от високи  панелки наоколо и 200 апартамента наблъскани в един блок ми се струват твърде много... Да не говорим и колко хора и коли са това!
Виж целия пост
# 11
На Младост му е добро местоположението ако човек често пътува - излизаме от София към Тракия буквално за минути. Почти всяка седмица сме в тази посока, ако трябваше да го пътувам от Надежда, щеше да е поне двойно. А и самият квартал си има всичко необходимо. Ако добавим в картинката и поне един чифт родители из Младостите, си става предизвестен избор. Това че имот близо до бизнес сгради е реализируем в бъдеще, е бонус.
Виж целия пост
# 12
Естественно, че ще се търсят имоти в момента.
Лихвите до депозите са смешни.

Има ясни признаци на забавяне на икономиките в големите държави.
Хората, които работят там  и се чувстват несигурни за бъдещето си в една Германия например, ще предпочетат да си вложат парите в 3 апартмента в София и да ги дават под наем за да се издържат във времена на криза, отколкото да стоят в банка в Германия или България.
Естественно София е възможния избор за "инвестиция", защото има инвестиции в бизнеса, хората се местят тук и е логичн да има търсене на имоти под наем. Да не включваме и студентите.
Така че, в момента е логично да има търсене на имоти. По сигурна застраховка на парите са, от всяка друга инвестиция в България.
Виж целия пост
# 13
Егати, Нишава в Стрелбище е до Южния парк и на 5 минути от НДК и планината Витоша. Едно от най-хубавите места за живеене в София. Не сте загубили. Все още не вярвам, че е по-скъпо в Младост, може да сравнявате ябълки и круши, мога ли да помоля за малко детайли.
Виж целия пост
# 14
Аз точно в тези райони търсих тухлен апартамент последните месеци ,както сам така и с брокери и в Стрелбище винаги бяха доста по-скъпи, при аналогична площ.
Виж целия пост

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия