Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

ПОМОЩ! Баща ми изневерява на майка ми

  • 9 850
  • 393
Здравейте, съсипана съм не знам какво да правя от много години живеем в чужбина цялото ми семейство, баща ми замина на българия с цел ремонт на къщата и там е вече в БГ 6 месеца. Проблемът е че се е хванал буквално с проститука която е по малка от мен аз съм на 25г жена а той на 53г. Имам достъп до неговия фейсбук (той много добре го знае това) защото някой път като трябва да праща работи или нещо свързано с работа не може да се оправи и аз влизам вместо него. И така пак се наложи и какво да видя някаква му пише постоянно колко го обича дълги романи и той и казва колко много я обичал били са заедно даже му прати снимки как се целуват. ОТКАЧИХ! Защото той винаги е бил до мен беше най страхотния баща за мен даваше всичко за мен (не говоря финансово)  и не съм си представяла че ще го видя в такава светлина събитята се развиха преди 2 дена много го намразих и не искам да го виждам повече. Не мога да си помисля и да кажа на майка ми. Пратих му съобщение защото не можех да говоря от РЕВ и му казах да се прибира преди наще да разберат или повече никога да не го виждам. А той отговори "ей пикло внимавай как говориш с баща си купи ми билет като си много отворена"  откачих още повече много съм нарена много го обичах все едно че е друг човек тази напъно го е омагйосала. Дайте ми съвет не мога да гледам а в чужбина знаете как е високи наеми и винаги е бил с нас ... не става въпрос за пари изобщо но не мога и да се махна в момента а не искам да го виждам и да лъже майка ми и мен като се прибере (ако се прибере) .. 
Виж целия пост
# 1
Като се върне в Англия, ще доведе и проститутката да знаеш Simple Smile
Виж целия пост
# 2
Ако не си измисляш нещо, защо ти, жена на 25 години, живееш още с баща си и майка си?

Вярно, че е гадно да разбереш такова нещо за родител, но не си малка и това всъщност не те засяга особено.
Засяга само майка ти.
Дори и без баща ти, двете би трябвало да можете да изработите един наем плюс издръжката.
Майка ти може да е от онези жени, които не биха искали да знаят. Има много такива. Първо разбери това - дали на теория би искала да знае. Ако да - може да й кажеш, пък тя да си прави сметката. Ако не - трай си по-добре.
Ти ще си решиш дали при това положение ще поддържаш контакт с баща си или не. Вече не си дете, дръж се като зрял човек. Не може да определяш действията на баща си.

Звучи ми като написано от тийн и мисля, че е пързалка.
Виж целия пост
# 3
А майката къде е? Положението с нея какво е?
Виж целия пост
# 4
Ситуацията е много неприятна, спор няма. Не можеш да махнеш с ръка и да се направиш, че нищо не си видяла, или че е дреболия.
Но съм съгласна с Black_Sapphire. На 25 години нямаш място в къщата на мама и тате, ако и това да означава, че ще ти се наложи да се прибереш в България. Още по-малко имаш работа да се бъркаш в отношенията между зрели възрастни хора.
Не си никак малка, за да осъзнаеш, че съвършени хора няма и, да, понякога дори и тези, които най-много обичаме, правят доста разочароващи неща. Струва ми се доста преувеличено това, което пишеш, може би си била под състояние на афект. Чак да не можеш да погледнеш баща си, да изпадаш в истерии... Или нещо послъга за възрастта си?
И откъде знаеш, че е буквално проститутка жената? Толкова подробно ли рови...
Виж целия пост
# 5
Двамата с майка ти са достатъчно големи хора за да разрешат проблема сами. Гадно е, случва се за съжаление, но с тръшкане, рев и поставяне на ултиматуми на някой от тях двамата няма да стане по- добре. Това, че изневерява на майка ти не означава автоматично, че вече не ти е баща, няма да бъде до теб и т.н. Връзката на родителите може да изглежда розова в очите на детето, но реално това въобще да не е така.
Виж целия пост
# 6
Вземи да пораснеш и не се бъркай в личния живот на родителите си.
Виж целия пост
# 7
Майката не знае нищо за тези работи все още.
Виж целия пост
# 8
На какви неща, ще се нагледаме тази вечер. Хихи...малиии. 

Хората толкова няма какво да правят, че почнаха да си приписват чужди 'проблеми' за техни.

За Бога не отваряте чужди фасебуци, телефони, чатове, емайли и тн. Много главоболия ще си спестите. Мене ако ме хванат че пиша в този форум, може и до развод да се стигне, особенно ако прочетат личните дето съм ги пращал и получавал.

Темата ми прилича на буря в чаша вода.
Виж целия пост
# 9
Мене ако ме хванат че пиша в този форум, може и до развод да се стигне, особенно ако прочетат личните дето съм ги пращал и получавал.
Я дай някой пример, да ти кажем дали ще се стигне до развод.
Виж целия пост
# 10


За Бога не отваряте чужди фасебуци, телефони, чатове, емайли и тн. Много главоболия ще си спестите. Мене ако ме хванат че пиша в този форум, може и до развод да се стигне, особенно ако прочетат личните дето съм ги пращал и получавал.

Въй, въй! Ми не пишете по тия фейсбуци таквиз неща, дето да се стига до раздели, разводи и разсиновяване по "Държавен вестник". Не сте за оплакване и вий.
Виж целия пост
# 11
Хм, а ти защо въобще му чете кореспонденцията? И аз имам достъп до фейсбука на дъщеря ми, но влизам само да си пратя подаръци за една игра, с нейно съгласие разбира се. Никога не съм и отваряла съобщение.
Виж целия пост
# 12
Примери не давам, те затова са ЛС. А и не са за малкиу деца, като авторката. А както се вижда и те четат.😁

Мене ако ме хванат че пиша в този форум, може и до развод да се стигне, особенно ако прочетат личните дето съм ги пращал и получавал.
Я дай някой пример, да ти кажем дали ще се стигне до развод.
Виж целия пост
# 13
Баща ти вероятно винаги си е бил такъв. Просто сега си го хванала. Ако е така, най-вероятно и майка ти си знае стоката. И да, не е твоя работа да се месиш.
Виж целия пост
# 14
Попитай майка си, но много отдалеч дали би искала или не да знае подобни неща, все едно говориш за съвсем случайна ситуация. Относно баща ти мен лично не ме подразни това, че е изневерил на майка ти, това са човешки неща и не би трябвало само ам заради това да спреш да обичаш баща си. Според мен един баща може да е добър такъв и без да е добър съпруг. Обаче ме подразни как ти се е озъбил като си му казала, че си ядосана, това ми понамирисва, че май и като баща ще се изложи, щото му е вързала млада девойка и е решил да живее уж пропуснати години. Честно казано, ако майка ти ти каже, че би искала да знае, ако е в подобна ситуация, направо казвай, за да не си развалите всички отношенията от много тайни.
Виж целия пост

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия