Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

Голям проблем със зъбите вече близо година

  • 317
  • 1

Имам голям проблем веме близо година.Първо се започна от горе в ляво 6-ти зъб имаше киста,болеше ме,проведе се лечение,но не можах да изтърпя болките и го извадих.Болките продължиха,на съседния зъб 5-ти се виждаше възпаление,проведе се лечение,но не спираха болките и реших и него да извадя защото беше провиснал(от дълги години под него нямам зъб).Извадих го и се оказа,че и той има киста.Обаче болките продължиха и то към 4-ти зъб,болеше ме и по нагоре към синусите и се почна мъката,аз със снимка в ръка обикалям зъболекари и личево-челюстни хирурзи ИЗ Пловдив и всички ми казват,че нищо ми няма и съм си внушила болката.Изпратиха ме на невролог и той опита лечение,но накрая каза-зъб е.
След 4 -ри месеца обикаляне най-накрая д-р Пейчева от отделението по лицево челюстна в хирургиите видя гранулом на върха на корена.Слава Богу ,че бях решила ,че полудявам.За да не вадя трети зъб се подложих на операция за отстраняване на гранулома при д-р Илиев в Булдентал(изключителни специалисти).
И сега седем месеца по късно аз пак съм с болки на този опериран зъб,той трепери,пулсира,шава като жив зъб,а той мъртъв.На снимката не се вижда нищо не редно,а мен ме боли.Бих го извадила,ако съм сигурна,че ще минат болките,защото не се издържа повече,но пък от друга страна ми казват,че нямам проблем ,а ако го извадя стават 3 липсващи зъби.Моля за съвет какво да правя.
Виж целия пост
# 1
По-добре го извади да се оттървш от болката, а пък може да ти сложат зъбен мост на липсащите места, и аз имам мостове от доста години и съм си добре! Мен също ме боляга зъби, имах и криви при мене беше голям ужас, половината ми уста е пломбирана и със зъбен мост, след време ще си слагам импланти! Това е решението боли ли те зъб ще боли винаги, дори когато е пломбиран след време пак ще те заболи!
Виж целия пост

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия