Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

Дохранване с АМ

  • 244
  • 19
# 15
Банката за майчина кърма хипотетично продава кърма на 1.80 лв литъра, но все казват, че нямат дарители. А иначе 7х100 мл ми се струва доста храна, все пак препоръчват 6х110 мл, но всяка майка преценява. Аз давам 6х120 мл на бебе на 2.5м. И ние даваме био амика, има си газове, пръцка, превива се, но това си е период, който трябва да премине.
Виж целия пост
# 16
И ние сме с 6х120мл. Но пък и през деня я кърмя и след 30мин до час давам АМ.
Виж целия пост
# 17
Моят съвет е да не се отказвате от кърменето. Или коригирайте късата юздичка или се свържете с консултант по кърмене, за да Ви покаже поза, в която бебето да може да суче въпреки юздичката. Другият вариант е да намерите някоя баба да дойде за седмица до 10-ина дни да дондурка бебето след ядене, за да може Вие да цедите по 10-12 пъти на ден, за да увеличите кърмата.
Виж целия пост
# 18
И Фризолак, и Аптамил са запичащи... аз бях в подобна ситуация, смених с Лактана и нещата придобиха нормалния си вид... Само с АМ храня... Може би трябва подтоянство и не такива смени на марки през дни.. Майчината кърма е създадена от организма на мама за бебчо... не бих дала чужда за моето бебе, дали няма да е същия ефект... по-скоро бих взела ел.помпа за кърма, която да използвам в някакво свободно време, за да дам на детето по-късно...
Виж целия пост
# 19
Явно при всяко бебе АМ действа различно.. Ние сме на Аптамил прокомфорт и си акаме нормално ( като диария амма не е 😂 ) Знам за Нан , че запича и пак не е при всяко бебче..
Виж целия пост

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия