Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

Лидл 131 - Септемврийско плюшена

  • 42 882
  • 709
# 330
А защо не си заключвате шкафчетата , нали с тази цел са сложени, за ваше спокойствие?
Когато нямам монета и оставя пазарска торба с домати и краставици, не заключвам.И все си мисля дали има хора, които биха се възползвали.
Явно да Flushed
Виж целия пост
# 331
При нас са с код, електронно заключване, не трябва монета. Но веднъж видях една дама, която след няколко неуспешни опита с различни клетки, накрая се отказа и си внесе просто багажа. Не съм имала проблем да не мога да заключа такава касетка, но може някои клетки да не са били добре работещи.
Виж целия пост
# 332
Заключвайте шкафчетата или не оставяйте вещи вътре. Току-що в лидъл София Атанас Москов 18 ми откраднаха вещи от незаключено шкафче. Крадци има на всякъде.

Случва се навсякъде, не само в Лидл.
Преди много години, при комунизма местата за багаж не се заключваха. Гепиха ми 2 пакетчета масло от торбичката. Лука и картофите не взеха.
Сега, като е със стотинки - винаги си имам монети -  50 ст. и 1 лв. за багажните клетки. Държа ги отделно в чантата си и не ги харча.
Виж целия пост
# 333
Plamena..а какъв цвят си взе ?Стори ми се вчера като ги гледах ,че сивия е по-малък от черния (розовите не съм поглеждала),но може и окото да греши .Облякох сиво и черно горнище , черното като че ли беше малко по-дълго . Това за един и същ размер .

Взех черно долнище и розово горнище, но не съм сравнявала размерите с другите цветове, което май си беше грешка.
Виж целия пост
# 334
Добро утро. Новата брошура:
https://www.lidl.bg/bg/broshura/ot-16-09-do-22-09-broshura/view/flyer/page/1
Виж целия пост
# 335
Супер! Точно се чудех какви пантофи да взимам на детето за яслата и от понеделник ще пуснат. Някой с мнение за тях?
Виж целия пост
# 336
И аз ги харесах. Мисля да взема за вкъщи и за яслата
Виж целия пост
# 337
Пантофите не ги одобрявам, защото при нас бързо се "разчекнаха", ако ме разбирате и на първия месец ги хвърлих
Виж целия пост
# 338
Цената им е добра, но не се хващам. Изглеждат ми съвсем затворени (от телефона гледам, може да не съм видяла добре), но това няма ли да е спарващо за крачето, в тези градини все е много топло.
Виж целия пост
# 339
Моя го пращах с летни сандали в градината -зиме лете..със сандали.
Виж целия пост
# 340
Да, тези пантофи са ужасни. И за вкъщи не стават. Дъщеря ми ходеше с дишащи пантофки (около 18 лева са,  но ги взимах от Хиполенд на техния черен петък с 25% намаление). А синът ми ходи с кроксове, защото винаги му е много топло на краката и му се потят и не може да търпи пантофи.
Виж целия пост
# 341
Заплюх си лещата, много е хубава, ще си взема поне 5 пакета, може и 10.
Виж целия пост
# 342
Teta75 блендера е старичък, сигурно има 3 години поне, но е хубав -Silver crest, със стъклена голяма кана и 600 вата мощност, много скорости. Добре си работеше, но май го претоварих с лютеници и т.н. Ще звънна днес до сервиза им - това тези "бушона" ли са в момента? Angela61 нямам идея, затова искам да се ориентирам. Подарък ми беше и ако е нещо дребно, искам да си го оправя.Ако ми кажат около 40-50 лева, направо ще събера точки за Тефала от К. Blush
Виж целия пост
# 343
Че кроксовете не спарват ли? Тая гума страшно вмирисваше краката на моя син, винаги съм се изумявала как може на някого да са му удобни. За градината пантофи Беко са подходящи, от мрежестите.
Виж целия пост
# 344
На моя син са му удобни и не му спарват, защото са на дупки. Дишащите пък му спарваха.
Ще погледна и аз да взема леща, щом казвате, че е хубава. Веднъж попаднах на една дето няма сваряване.
Виж целия пост

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия