Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

Съвет за приятелка

  • 9 128
  • 334
Здравейте, пиша темата от името на моя приятелка с условието, че тя ще чете отговорите. Казусът е следният, излиза с момче от около 3 месеца, той е на 27, тя е на 23. За него това е първата му връзка изобщо, преди това не е излизал така с момиче, нещата са били до степен да се вижда с някоя за секс. Първият месец всичко е било точно, той я е търсел, излиза ли са почти всеки ден, абе като приказка, както тя ми го описва, запознал я е с техните и така. Но идва момент, в който, ако тя не го потърси той може и цял ден да не се сети. При зададен въпрос, той я контрирал с "Винаги ли аз трябва да те търся първи?" Аз конкретен съвет не мога да и дам, защото вярно, че тя си пада малко драматична, но и на момчето работата не ми се нрави. След още около половин месец и заявил,  че има нужда и от лично пространство и иска да има 2-3 дни в седмицата за него си. Тя се е съгласила привидно, но ми сподели, че не е много ок с идеята, защото нали уж в началото на връзката чувствата са най-силни. Казвал и е, че я обича, но за нея тези думи  не са от особено значение. Когато са заедно всичко е цветя и рози, но остане ли сам забравял съществуването и. При скандал тя му казала, че не иска да го вижда повече, при което той казал добре. Също така и казал, че и сам си прекарва добре времето, секса не му е толкова важен, преди нея правел 2,3 пъти в годината...На другия ден тя поискала да се съберат, защото решила, че явно много го притиска. В момента уж са добре, но тя си има своите съмнения в себе си, че едва ли ще се дълго заедно, защото според нея е емоционален инвалид, не може да го стресне с нищо. Аз наистина не искам да и давам съвет, защото не знам какво да и кажа, тя го обича, но дали въпросният ще свикне с това, че вече не е сам не мога да дам прогнози, вероятно човек прекарал толкова време сам, трудно ще свикне с промяната. Благодаря за съветите!
Виж целия пост
# 1
Въпросът какъв е?
Виж целия пост
# 2
Ами тя е поредната приятелка, с която се вижда както и с предните. Ето затова на 27 години човекът няма сериозни връзки. Защото не иска. Или поне със сигурност не иска с нея такава връзка.

тя ако смята, че като се е запознала с родителите му, вече е сгодена, неин е проблема.
Виж целия пост
# 3
Щом една връзка не потръгне от началото  няма да я бъде. Няма смисъл да се мъчи. Кога за три месеца са имали време за скандали и раздели, че и чак да му омръзне и да си търси личното пространство. На този етап от връзката вместо постоянно да купнеят един за друг искал лично пространство... Пък и секса не му бил важен. След някоя друга година да не пусне приятелката ти тема за поредният импотентен мъж.
Виж целия пост
# 4
Понякога нещата просто не се получават. Няма смисъл да се бута там, където не я искат.
Виж целия пост
# 5
Поредното нарцисче, което иска да тичкат след него.
Виж целия пост
# 6
Остави тая работа, приятелке.
Виж целия пост
# 7
На такъв не 3, а 7 дена в седмицата бих му дала за лично време Satisfied ! Те реално нямат връзка, поне по моите представи прекарване на половината седмица с някого, а другата половина ергенски живот не е връзка, а запълване на едната половина от времето. И секс не правел (wtf) ?!? Е, за какво й е? 2-3 дни в седмицата да миткат по кафенца ли? Няма лошо, ама това не е сериозна връзка, даже никаква не е.  На 27г. без нито една по-сериозна връзка и запознаване с родителите на първия месец от запознаството ми е един голям черен фар.
Виж целия пост
# 8
Човекът не иска да се задълбочава в чувства, емоции, връзки. На него така си му е добре.  Всъщност, добре си му е всякак - с и без приятелка. Абсолютно равнодушен го раздава. Тя му вдига скандал и иска раздяла, той казва добре и си продължава по неговия си път. На следващия ден, тя размисля и се връща при него, той отново е ок.
На мен ми прилича на мекотело, с което трудно би могла да изгради връзка, ако ѝ е такава целта. Доволен е на всякакъв вариант, стига да не му се нарушава неговото спокойствие. Ако целта на приятелката ти е стабилна връзка, по-добре да не възлага надежди и да не си губи времето, чувствата и емоциите с такъв човек. Пък е секс не ще. За какво ѝ е такъв?
Виж целия пост
# 9
Отговорът е в резюмето. Той и е казал, че и сам е щастлив, а секса не му е важен. Тоест, тя не е съществена част от живота му.Може би е поредната фантазьорка, въобразила си, че има връзка. А мъжката гледна точка е друга - only sex. Какви условия и изисквания има тя, след като тя му е безразлична? Тя сама инициира всичко - раздели, събирания.
Виж целия пост
# 10
Спечелил я е, вече не му е интересна. Нито я обича, нито дори приятели иска да бъдат, щом и време с нея не иска да прекарва. Да се маха от тази връзка иначе само ще си къса нервите. Колкото по рано, толкова по безболезнено и по малко разочарование.
Виж целия пост
# 11
Това не е никакво момче, а мъж. Изградена личност и характер. Не виждам за какво ѝ е.
Виж целия пост
# 12
Това не е мъж....Вий четете ли ве? 2-3 пъти в годината правел секс преди нея.....ей не останаха мъже да правят секс бе...само импотентни Grinning Grinning Grinning
Виж целия пост
# 13
Според мен той е прикрит гей. Запознал я е с родителите си, защото може би и те си мислят, че е хомосексуалист. Той иска да си има свободно време, за да си излиза с мъже. Сексът не му е важен пак поради същата причина.
Не знам дали не влязох яко във филма Simple Smile
Виж целия пост
# 14
На него не му пука. Ако иска да е с него, поне да не си хаби енергията излишно. Ако пък не, да търси някой на нейната вълна
Виж целия пост

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия