Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

Съвет за приятелка

  • 9 133
  • 334
# 15
Не е задължително да е гей. Ако беше такъв, едва ли щеше да прави секс  2-3 пъти годишно  Wink
На пича това статукво си му харесва - да няма никакъв ангажимент към никого, освен себе си.
За съжаление това поведение вече е тенденция сред младите, не изключение.
Виж целия пост
# 16
На 27 и аз бях така, и ми беше идеално.
Виж целия пост
# 17
А на мен момичето ми се струва леко обсебващо. Може дори и да не е леко. За да се стигне дотам мъжът да настоява за лично пространство...
Също така какво значи „ако тя не го потърси той може и цял ден да не се сети"? Ами не е задължително да се чуват по сто пъти на ден, да не са пубери? А и не всяка работа позволява телефонни разговори в работно време с гаджета и приятели.
Щом когато са заедно всичко е цветя и рози, какъв е точно проблемът? За секса не стана ясно дали го има и с каква честота и качество е. Това, че той бил казал, че може да кара с 2-3 пъти годишно, не означава автоматично, че и с нея го прави толкова рядко.
Ако наистина всичко между тях е наред, да седнат и да се разберат като големи хора. Всеки от тях да направи лек компромис и ще се получат нещата.
Също така съветвам момичето да си намери и други, чисто нейни си занимания. Не е нужно всяка минута да са заедно. Така много бързо ще му омръзне или просто ще го уплаши. Една жена трябва да може да си е самодостатъчна, а не да търси на кого да се лепне като гербова марка, защото ѝ е скучно сама със себе си.
Виж целия пост
# 18
О, да, минала е покрай леко обсебваща, това и на мен ми направи впечатление. И това очакване/изискване да се чуват всеки ден... Досадно.

В общи линии съм напълно съгласна с поста на Как' Сийка.
Виж целия пост
# 19
Не знам дали не влязох яко във филма Simple Smile
Влезе.
Човекът не я обича и му е през оная работа за нея. Момичето доста се филмира и драматизира.
Виж целия пост
# 20
Угодил е на майка си, като ѝ е завел "някаква".
Повече не му е нужна.
Виж целия пост
# 21
Благодаря на всички включили се, ще дам още малко подробности. Тя освен мен, други приятели няма и реално, ако не е с него или с мен си стои вкъщи, което явно не и е ок. Аз също съм и казвала, че прекалено драматизира понякога, но и държането на момчето не е много добре. Аз връзка отдавна не съм имала, та не мога да съм и много полезна в тази насока. Grinning Не знам, може би и аз като нея бих искала повече внимание, явно са прекалено различни като характери. А колкото до секса, правят всеки път, когато са заедно, тоест 3,4 пъти в седмицата. Не мисля, че е само за секс, по негови думи тя е първата, която преспива у тях и я запознава с негови приятели, може би трябва да поизчака, може и с времето да се оправят нещата, от скоро все пак са уж заедно.
Виж целия пост
# 22
Оставя го и не го търси една седмица.
Ако той не се обади, нещата просто са чао.
Да, боли, но това е истината.
Ако я потърси, да го дава по-полека. Примерно, обаждане веднъж на ден, не повече. Даже трябва да чака той да я потърси.
Иначе се получава - тя дърпа, той се дърпа и едно непрекъснато напрежение.
Аха! Тя трябва да си намери други занимания, да не се залепва като стикер.
Виж целия пост
# 23
Ами ето, той има приятели, явно има нужда да се среща и с тях. За нея не е добре това да си стои вкъщи. Поне с теб не излиза ли по женски? Никакви интереси ли няма, хобита, спорт...
Не бива да разчита само един човек да ѝ прави интересното в живота.
Виж целия пост
# 24
То пък взе, че се намери и кой да защитава очевидните откази на някой да се ангажира емоционално във (уж) емоционална, интимна връзка... Ако харесваш някой, няма нищо ненормално в това да искаш да го виждаш или чуваш всеки ден.
Ненормалното е да отказваш и да си искаш почивка 3 дни седмично, но въпреки това да създаваш лъжливо впечатление, че жената до теб е важна.
Мотае я, няма смисъл да си губи времето с напасвания и съобразявания с желанията на един нарцис.

За мен, би било унизително, ако в прав текст ми кажат, че искат почивка 2-3 дни в седмицата. Не виждам причина някой друг да приема такова нещо. Вярвам, че ще се намери някой с нейните разбирания, нужди и желания.

И дори да си намери "други занимания"... те как точно заместват нуждата от близост с човек?
Виж целия пост
# 25
Ами да си намери занимания и да се запознае и започне да излиза с други хора, вместо да се вкопчва в този нарцис. Щом от самото начало той иска половината седмица да е ерген, как си го представя след 2-3-5г.? Ами те ако заживеят заедно сигурно ще са в отделни стаи и няма да се засичат, а само ще се водят живеещи заедно. Аз не виждам бъдеще с такъв човек. Отделно приятелката ти, поради липса на приятелски кръг се вкопчва до задушаващо ниво в наличните хора от кръга й, които сте стряскащо малко. Показателно е, че прави скандали защо той не я търсел, а чакал и на нея. Ами и аз да видя, че само аз звъня на някой и аз ще спра. То това е двупосочно.Тя не работи ли, не учи ли та не се вижда с никой освен с теб и тоя нарцис?
Виж целия пост
# 26
Работа, университет, хоби?
Моите състудентки на тази възраст не се спират.
Виж целия пост
# 27
Излизаме, но аз не мога всеки път, хобита има дотолкова, че да чете книги. За приятелите му и аз не разбирам, при положение, че живее с него на квартира и са всеки ден заедно, но различни хора, различни интереси.
Виж целия пост
# 28
Скрит текст:
Оставя го и не го търси една седмица.
Ако той не се обади, нещата просто са чао.
Да, боли, но това е истината.
Ако я потърси, да го дава
по-полека. Примерно, обаждане веднъж на ден, не повече.
Скрит текст:
Даже трябва да чака той да я потърси.
Иначе се получава - тя дърпа, той се дърпа и едно непрекъснато напрежение.
Аха! Тя трябва да си намери други занимания, да не се залепва като стикер.

Joy

Ама как всеки ден ще е "по-полека"?

За другите занимания и интереси съм съгласна. И за нея е добре, а и е много задушаващо някой да се залепи като марка за теб и да не те оставя да дишаш. Една връзка имах такава и не я издържах дълго.
Виж целия пост
# 29
Никак не е полезно да прекарваш времето си само с един човек. Вероятността да си омръзнете е голяма
Виж целия пост

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия