Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

Да предпазим децата от вируси и настинки по естествен начин

  • 4 261
  • 256
С наближаването на новата учебна година, освен трескавата подготовка със закупуването на всички необходими ученически пособия, дрехи и принадлежности, трябва да се помисли и за здравето на малките палавници, така че да бъдат предпазени от вируси и настинки. Вирусите се предават най-често в затворени пространства, при наличието на много хора, някои от които дори не знаят, че са преносители на вирус. Един от начините за предпазване от вирусни заболявания е приемането на естествени имуностимулатори.

Знаете ли, че...
Знаете ли, че плодът от шипка съдържа най-голямо количество витамин C. Нейното богато съдържание на витамини помага при настинка и вирусни заболявания, като засилва имунната система.
А знаете ли какви са свойствата на Витамин C, които го правят уникален по себе си имуностимулатор?
Действието му e: антивирусно, антибактериално, противовъзпалително и противогъбично
Вероятно вече ви е любопитно какво е общото между шипката и Витамин C? Общото е C-Vit Natural (Це вит натурал) – ценен продукт, съчетаващ в себе си лечебните свойства на шипката чрез екстракта, който съдържа 504 мг натурален витамин С, 100 мг прополис и ценните за човешкия организъм биофлавоноиди.

Какво е C-Vit Natural и за какво се използва?
Когато се комбинират Витамин С и прополис изцяло на натурална основа, се получава мощен натурален имуностимулант, който укрепва имунната система, предпазва от настинки и вируси, подпомага лечението на заболявания на костите, намалява нивото на алергии, подпомага заздравяването на зъбите, спомага при лечение от хранително отравяне и предотвратява топлинния стрес.

Как се приема C-Vit Natural?
C-Vit Natural е изключително удобен и лесен за употреба. Удобният дизайн на ампулата и приятният вкус правят продукта желан от децата и харесван от всички, които са го опитали.  
В една опаковка се съдържат 6 ампули по 10 мл течност с приятен вкус. Съдържанието на ампулата може да се разделя за прием на два пъти по 5 мл, което е равносилно на два прима по 252 мг витамин С. След отваряне, поради плътното затваряне на капачката на ампулата, съдържанието може да се съхранява в хладилник 24 ч.Включете се в играта на C-Vit Natural
Включете се в темата до 25.09.2019 г. и споделете с нас Какъв витамин С предпочитате? Натурален (екстракт от шипки или друго растение) или синтетичен (аскорбилова киселина)?.
3 от участниците, изтеглени на случаен принцип, ще получат награда опаковка C-Vit Natural и професионален механичен апарат за кръвно налягане LD-91, а още 7 участници ще получат опаковка C-Vit Natural.


Запознайте се с общите условия на активацията ТУК.
# 1
Не съм се замисляла, но бих предпочела натурален екстракт
Харесва ми идеята с опаковката и бих го пробвала Simple Smile, изглежда удобно
Виж целия пост
# 2
Предпочитам натурален екстракт! Време е да подсилим децата(а и не само тях)!😊
Виж целия пост
# 3
Сега разбирам, че има два вида вит. Ц. Естествено, предпочитам натурален.
Виж целия пост
# 4
Натурален (екстракт от шипки или друго растение) мисля, че винаги е по-добър вариант от синтетичен (аскорбилова киселина).
Виж целия пост
# 5
Предпочитам натурален екстракт!
Виж целия пост
# 6
Натурален екстракт, разбира се.
Виж целия пост
# 7
Мислех си, че винаги купувам натурален, а сега разбирам, че съм била в грешка. За предпочитане натурален
Виж целия пост
# 8
Предпочитам натурален-екстракт от шипки, лимони и други растения
Виж целия пост
# 9
Натуралното винаги е за предпочитане. Доколкото знам витамин С се губи от шипките при термична обработка, но като добавка предполагам са използвали щадящ метод за извличане.
Виж целия пост
# 10
Натурален
Виж целия пост
# 11
И аз сега научавам че има натурален екстракт.Ползваме аскорбинова киселина досега.
Виж целия пост
# 12
Натурален екстракт предпочитам. Не знаех, че има вариант с шипки.
Виж целия пост
# 13
Бих предпочела натурален.
Виж целия пост
# 14
Бих предпочела натурален екстракт.
Виж целия пост

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия