Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

Търся инфо за лекарство, което липсва в Бг

  • 551
  • 21
# 15
Оставям информация в тази тема, за всички, които може да потърсят Имуран, а той липсва в Бг.

Лекарството може да бъде закупено от аптека Промахон
https://www.aptekapromahon.com/

Поръчката става на сайта, който дадох по-горе. Имуран се продава на цена от 18,50 евро за 100 хапчета. Доставката до Бг е с куриер и струва 10 лв. Доставя се за 1 ден.
Виж целия пост
# 16
Сърбия, Белград, има го. 100 табл. от 50 mg струват 2500 динара, което е около 45 лв.
Ън, пиши ми, ако искаш да купя, до петък съм тук.
Виж целия пост
# 17
Благодаря, Милинка, вече поръчах от Гърция, от аптека Промахон. Пратката идва утре в София, после още ден и ще е при мен в Пловдив. Simple Smile
Нека остане информацията, че в Сърбия го има, на когото му е по-удобно. Цената в Гърция е същата.
Виж целия пост
# 18
Питах в Италия, но аптекарката каза НЯМА. Не си е правила труда да проверява в система. Моя италиански не е силен, а нейния английски бе нулев и май не свърших много работа.

Сега имам няколко срещи в Испания и съм там 2 дни. Ако трябва и случая не е решен трайно мога да питам в аптека /но за съжаление нямам възможност да обикалям/. 
Виж целия пост
# 19
Дорис, в Бг все още липсва имуран. В Гърция обаче има, както и в Турция. Поръчах от аптека Промахон и вече е при мен. Назад в темата има линкове за сайта на аптеката.

За хората, които ми пишат на ЛС и казват, че не откриват имурана на сайта на аптеката: Да, не може да се намери, когато го търсите на сайта, обаче го имат. Можете направо да поръчвате. Идва бързо. Цената е повече от добра.
Виж целия пост
# 20
Здравейте! Как става поръчката на Имурана? Тъй като говорих с гръцката аптека ,но нищо не разбрах , тъй като незнам гръцки!
Виж целия пост
# 21
Човекът, който отговаря на телефона разбира български, но отговаря на английски.
Поръчката става по три начина:
- на месинджъра на сайта
-  По имейл
-  По вайбър
Сканирате рецептата, прикачвате я и поръчвате колкото кутии искате. Пишете адреса, на който да се достави.Оставяте телефон за връзка.
На другия ден ще получите съобщение, че имурана е изпратен и цената, която трябва да платите, когато си го взимате. След още един ден е в София.
Ще Ви се обадят по телефона, който сте дали, за да ви питат как да ви го донесат -на адрес или до офиса на доставчика. Работят само със Спиди.Ако сте от София на същия ден е у вас.
Ако не сте, на следващия.
На мен ми струваше 44,73лв за 100 хапчета, до адрес в Пловдив. Поръчах в неделя, в понеделник потвърдиха поръчката, във вторник беше в София, в сряда на обяд у дома.
Поръчах на месинджъра на сайта.
Успех!
Виж целия пост

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия