Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

Не искам да заминавам

  • 11 153
  • 279
# 270
Понеже живея в чужбина винаги в такива случаи съм давала съвет-никакво местене и разбутване в периода от 12г-18г.на детето.Това са ключови,решаващи години и ако може да се избегне е най-доброто за него.


Аз два пъти преместих дете в този възрастов период, вторият път на 16 години.
Виж целия пост
# 271
Написах предния си пост като най-общо мнение по въпроса.

След като прочетох и подробностите около случая ,за съжаление трябва да присъединя  мнението си към това на тези,които казаха,че родителите са взели решението си под натиска на обстоятелства,които не са в полза на авторката.

Да се оправят...
Виж целия пост
# 272
Добре дошла в отбора на "лелките" тогава Joy
Виж целия пост
# 273
Признавам ,че прочетох само първите страници. Мисля,че най-вероятно се премълчава нещо.Предполагам,че планът на родителите е девойката да замине със тях във Белгия,като пътува до Бг за изпити и т.н. .На всички е ясно,че няма как да завърши 12 клас във Белгия.Та най-вероятно планът на родителите включва завършването на 12 клас,като щом е на самостоятелно обучение-няма голям значение дали си учи уроците във село Долно Нанагорнище  или във Белгия, стига да ходи на изпити, което при наличието на доста ниско бюджетни авио компании-едва ли би представлявало  проблем.През това време ,най-вероятно родителите предвиждат момичето да посещава някакви интензивни езикови курсове и т.н. във Белгия.
Виж целия пост
# 274
Какво се е случило с авторката ще си остане мистерия...
Виж целия пост
# 275
Сега ако имаше един модератор да заключи темата...
Виж целия пост
# 276
Защо да я заключва? Ще приветстваме, ако авторката се появи да напише какво реално се е случило.
Виж целия пост
# 277
Очевидно е взела правилното решение, защото иначе щеше да пише, за да се оплаква.
Виж целия пост
# 278
Взела е единственото възможно решение. Twisted Evil
Или още по-точно не е взимала никакви решения, а се е подчинила на това, което родителите й са решили. Точно това трябваше да направи веднага, вместо да се тръшка и да пуска теми в бгмама.
Виж целия пост
# 279
А, избягах от вкъщи когато бях на 19, защото нашите не ме пускаха да уча в университет. Работих, учих, плащах квартира и беше много трудно, но сега не съжалявам. Така че смело няпред и бъди силна.
Виж целия пост

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия