Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

Премахване на рижава коса

  • 610
  • 21
# 15
Самата  боя също съдържа обезцветяващи компоненти.
Виж целия пост
# 16
А според вас след боядисване с тъмно кафява боя дали няма да стане още по-рижава или червена?
Виж целия пост
# 17
Избери си цвят без червени нюанси в него, но е възможно след време да се покаже малко рижаво.
Виж целия пост
# 18
Боята няма да падне. Може да пробваш с пепелна боя дали няма да заличи медното, но след време вероятно пак ще се измие. Какво ще стане с блондираните кичури не знам. Косата ти е хубав цвят и ако можеш да го поддържаш с боя ще е добре. На снимката не изглежда рижава.
Виж целия пост
# 19
Не се потъмнявайте, иначе всичко това ще бъде безсмислено. Освен това, ако е правено  с кичури, дори кафявото може да не хване еднакво и да стане пак на ивици.
Матирането, според мен ще е най-лекото ново изтощение на косата, прави се на цялата коса, с цел да придобиете някакъв нюанс, примерно сивкаво, зелено, медно, кестеняво и др. като субстанцията е не толкова концентрирана.
На мен също ми харесва такъв цвят. Ще се възприемете по-късно, свиква се. Каква сте искали да бъдете, по-светло от това ли? Ако сте били тъмно кестенява (боя  4или 5) сега сте вече 7.
Виж целия пост
# 20
Цветът надолу по дължината ми харесва. Проблем са корените, които са доста изкрящо оранжеви. Днес ще си купя тонер,  който малко да матира цвета в тези участъци. Грешка беше, че позволих на фризьора да боядисва и тях, вместо да ги прелее с моята коса и да си останат по-кафяви.
Виж целия пост
# 21
има едни спрейчета(Лореал)  в ДМ,  служат за да се пръскат прорастнали корени на косата, има във всички цветове. Купете си  и си пръскайте сама корените, които не ви харесват. Лесно се отмиват.
Виж целия пост

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия