Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

Пътят на честта

  • 16 734
  • 460
# 165
Беба, с кастинг са избирани, при това нехарактерен за бг. Преди няколко дни Силвия гостуваше при Гала в На кафе. Там тя каза, че кандидатите за роли е трябвало да изпратят свое видео. Отделно мъжът на Силвия е един от режисьорите, македонец е. Според нея половинът й дори не знаел, че тя е изпратила видео, което ме накара да се изхиля. Имало няколко екипа с различни режисьори, които са снимали паралелно сцените.

Нищо нехарактерно няма в това актьор сам да се запише и да прати видео. Случва се постоянно. По-интересното е кой е избрал точно този каст.
Виж целия пост
# 166
Сама Силвия каза, че било много нехарактерно за наш'те ширини, този кастинг бил направен по американски тип. И да, определено беше леко смешно да говори как мрази шуробаджанищината, криела се от мъжа си режисьор в сериала, едва ли не анонимно са я избирали.

Моля, напомнете ми коя е актрисата, която играе жена на Калоян (Ивайло Захариев)? На езика ми е, гледала съм и в театъра, ако не се лъжа или София или Народния, но не мога да се сетя. 😵
Виж целия пост
# 167
Не се сещам името,но я гледах за пръв път в "Дървото на живота",хареса ми как играеше ролята си.
Виж целия пост
# 168
Здравейте,
Загледах се и аз в сериала, без големи очаквания.  Изненада ме приятно. Интересен е, харесва ми. Историята изглежда обещаващ и са възможни доста обрати. .
За съжаление и при него има някои от типичните дразнещи черти за българските професионални сериали.
   Действията се развиват в различни раьони на България, но освен надписите в сцените по нищо друго не се отличават. Ще не извиняват сценаристи и други от екипа, но за да има атмосфера е добре да има характерен диалект, малко по реалистични битови картини и облекла. Харесват ми красивите къщи и дрехи, но някак си не пасват на персонажите. Само свекъра, ходи с елече, като типичен възрастен човек. 😁😜
 Забелязала съм и, че никога не избират подходящи актьори спрямо вече предварително обрисувания герой и лесно, естествено и близко до тях да е играта им. Винаги някак си Темперамент на актьора рязко се отличава от персонажа... Еми не го разбирам това.
Всички говорят ясно и отчетливо,без излишни физиономии и паразитни движения... Не е реалистично, твърде шлифоване.
  Доста ме изнервя това странно криене на смъртта на бащата от сравнително голямо и интелигентно дете...всички скърбят и са в траур... Е то да не е невменяемо...
Виж целия пост
# 169
Да, бабата с черен шал, а детето нищо не пита. И ме догнуся в снощния епизод как се надцакваха снаха и свекърва да примамят детето с храна. А то изкуствено се облизва при описанието на менюто, понеже така са му казали. Силвия игра още по-слабо. "Жената" на Ивайло Захариев рецитира, а докторът все едно се разхожда по театралната сцена.
Странно, но Ивайло Захариев ми хареса този път. Изобщо цялата четворка софиянци играят най-кадърно като че ли. Не зная коя е "сестрата", но и тя ми хареса. Иначе Марияна Миланова ми е любимка, Лютаков също, но е поостарял.

Ние не сме от нормалните семейства - не ходим на спа.
Виж целия пост
# 170
Сама Силвия каза, че било много нехарактерно за наш'те ширини, този кастинг бил направен по американски тип. И да, определено беше леко смешно да говори как мрази шуробаджанищината, криела се от мъжа си режисьор в сериала, едва ли не анонимно са я избирали.

Моля, напомнете ми коя е актрисата, която играе жена на Калоян (Ивайло Захариев)? На езика ми е, гледала съм и в театъра, ако не се лъжа или София или Народния, но не мога да се сетя. 😵
Гергана Данданова. Играе в ТБА. Даже с този актьор с мустаците ( не му знам името) играят главните роли в " Албена".
Виж целия пост
# 171
Ама защо толкова негативизъм? Не може с 2 сериала за 5 години (примерно казано), да очакват чудеса. За други страни правенето на сериали е "индустрия". Аз смятам, че актьорите се справят прилично. Все пак те играят това, което им е написано. При тези кратки серии, няма как да се разбере всичко в началото, Някои герои даже не са още въведени, а само споменати или загатнати. Тепърва ще се разбира какво е станало в миналото и как това ще повлияе на бъдещите действия на героите.
И за мен е дразнещо/излишно това прехвърляне на действието София-Царево, че и с надпис, някой да не се заблуди случайно. И накъсването на сцените Trollface. Примерно, сцена - говорят Кера и Димитър, тя прекъсва, за да чуем 2 реплики от София, и отново те, да си довършат разговора.
Екстериорните снимки много ми харесват също.
Не разбирам защо не харесвате облеклото на Кера и начина по който изглеждат "провинциалните домове".  Как трябва да е облечена според вас, и как би трябвало да изглежда къщата и Rolling Eyes?

пп
А репликата на Жаки "заприличахте ми на турски сериал" беше толкова не на място. Тази/и, който я е писа, дали е изгледал поне 1 такъв п/з живота си.  То не че и там няма бози де,  ама ... Joy
Виж целия пост
# 172
Е, не бих казала че всички коментари са ни негативни. По - скоро ми се струват като съвети, за да развият следващите сериали. Общо взето на всички едни и същи грешчици ни вадят очите. Съмнява ме екипа да не ги е забелязал.. Явно идеите им са такива, но нека малко да разчупят вижданията си. Не става всички сериали с различни сюжети, така да са снимани, че да изглеждат като близнаци.
  Скоро повтаряха сериала Революция Z. За пръв път го гледах, любител съм на тинейджърските драми 😜, Еми..мн ми хареса. Някак си актьорите си подхожда ха на персонажите, репликите излизаха лесно и се връзват с човека...
Там видях и Силвия /Кера, играеше леко отнесена, добродушна учителка по литература, поетична и наивна душа. Е, беше и лепнала като ръкавица... На моменти имаше преиграване, но съвсем допустимо. Динамични сцени, леки диалози, даже мн лафчета се запомнят.
Да, тук филма е със съвсем друга насоченост, не отричам, но да се постарае тоз екип над детайлите. Вижда се, че са вложени средства,(за коли, за обстановка..), гледките са прекрасни и все пак нещичко липсва в цялостната атмосфера.
 Давам му шанс и все си мисля, че със всяка серия ще става по - добре🤞
Виж целия пост
# 173
Сериалът е сниман за кратко време. Дори в момента снимат, така че са допустими грешките в детайлите.
Виж целия пост
# 174
А знаете ли коя е актрисата, която играе жената на Ивайло Захариев? Стори ми се позната.
Виж целия пост
# 175
И аз невинаги имам време да чета всичко, ама само няколко поста по-горе съм писала, как се казва, че и къде играе даже.
 Въобще няма да ги опрадвам, защото сериалър се снимал на бързо, като зрител това изобщо не ме вълнува. Като не можеш да направиш нещо, както трябва- по-добре не го прави.
Виж целия пост
# 176
Като не можеш да направиш нещо, както трябва- по-добре не го прави.
И Халваджиян да изгуби ефирно време?! Никога. 😊
Виж целия пост
# 177
И за мен не звучи сериозно подобно оправдание, че го снимат бързо. Едва ли, обмислят сценария ден за ден и час преди снимките. Все пак вероятно всичко е било обмислено, планирано и подготвено месеци преди това. А и едва ли екипа е само от 1 човек, който да няма възможност да огледа нещата.
Виж целия пост
# 178
Благодаря sea.sea, значи аз през цялото време съм си мислела за Ани Пападопулу, при все че знам, че не е тя.

Как да е облечена Кера - определено не в стил гръндж/ърбан. Тя нали уж е селянка отишла да живее в град Царево. Какви магазини има там и как се обличат хората, че да кажем да е сменила стила си влияейки се от местните. Много в томбой стил се носи - деним, кожа, спортни елементи, груби детайли, мъжки обувки. Ако ще я представят като селска мома, можеше да е по-женствено облечена, с рокли, поли, пантофки даже малко кич като дантелки, воланчета, цветчета и тн. И пак дънки да си носи, но други модели, не boyfriend с кръпки и дебел кожен колан. Тя нали работи в хотел с гости, по-представителен вид може да има, не толкова ежедневен, като тийнейджърка на по бира в парка. Малко от малко етикет има за тия неща.
Виж целия пост
# 179
Много се бях нахъсала за хубав филм...ама уви.
Само свекървата ми харесва...намразих я от първата серия.
Виж целия пост

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия